Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

Лов на лажно бугарско држављанство. Две особе ухапшене, 50 добило кривичну пријавуПолиција у потрази за женом која на друштвеним мрежама шири лажи о корона вирусу у СрбијиКванташка пијаца се сели код Казнено-поправног заводаГрађани препознају сваки добар поступак - настављамо тамо где смо стали (ВИДЕО)Нишлија ухапшен због покушаја убиства ножемСтаврос, Врасна и Аспровалта спремни за туристе из Србије - Београдски Сајам туризма дао добре резултатеПредстављен Батак, четврти тренер Радничког за ову сезону


У нишкој Гимназији „9. мај“, уз пригодан програм и наравно, традиционалне палачинке, обележен је руски празник Масленица. Овај празник посвећен је слављењу престанка зиме и доласку пролећа, али и припреми тела и душе за предстојећи ускршњи пост.
Припадници полиције ухапсили су два лица због постојања основа сумње да су извршили кривично дело примање мита, док је против 50 особа поднета кривична пријава због овог дела.
У просторијама Градске управе Пирот данас су потписана 3 уговора за рехабилитације постојећих државних путева у зони новоотвореног источног крака Коридора 10.
"Настављамо тамо где смо стали, грађани препознају сваки добар поступак којих је било много и то не само у Нишавском округу и на југу Србије", рекла је између осталог Драгана Сотировски, у емисији "Упитник".
Србију би у наредних пет година годишње могло да напушта од 1,2 одсто до 1,3 одсто становништва радног узраста
Градска општина Пантелеј у сарадњи са Ловачким удружењем града Ниша организовала је традиционалну, десету по реду „Шакалијаду“ у ширем атару села Горња Врежина, крај Ниша.
Туристи из Србије радо летују у грчкој општини Волви, а коју чине позната летовалишта Ставрос, Аспровалта, Неа Врасна.
Екипа алексиначког Напретка већ два кола виси за учешће у Суперлиги Србије. Потребна им је још једна победа, која никако да стигне.
Генерални конзулат Републике Бугарске и Нишки културни центар, позивају на Дане класичног бугарског филма.
Број заражених новим обликом корона вируса порастао је на више од 83.000 особа широм света, а број нових потврђених случајева у једном дану први пут је већи у Јужној Кореји него у Кини, где се зараза појавила.
Град Лесковац добио је још једно ново обележје. На мосту код Зелене пијаце, тзв. висећем мосту, постављена је декоративна, метална конструкција на оба краја моста која поприма обличје срца.
На предлог Јавно-комуналног предузећа "Тржница“, Кванташка пијаца у Нишу требало би да добије свој нови простор.
Начелница Нишавског округа и чланица ГО СНС Драгана Сотировски гостовала је у емисији "Одгвоворни" на РТВ Белами
Ових дана је у алексиначком водоводу примећена концентрација дихидроген моноксида, већа од уобичајене. Надлежни поручују да је вода исправна за пиће