Јужна Србија Инфо
cirilica | latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Александар Вучић на отварању новог погона немачке фабрике "Грунер" у ВласотинцуБулатовић: Зар је страшно што сам предложио кандидате са којима сам имао највише успеха док сам био директор "Југоистока"?!Претукао рођену бабу јер није подигла пензијуГрадско веће није прихватило кандидате са највећим бројем бодова за избор директора у три нишка предузећа!Дванаестогодишњи дечак украо аутобус и провозао га 6 километара по НишуУ насељу Просек крај Ниша, пронађен мртав мушкарац на степеништу своје кућеБабушница спремна за „Вурдијаду 2017"


Данашња седница градског парламента, протекла је у расправи да ли је Градско веће имало правни основ, да предложи в.д. директоре за три јавна предузећа, који нису били највише бодовани од Комисије за избор директора.
Како је саопштила ПУ Прокупље, полиција је ухапсила Д.А. старог 28 година из Прокупља, због сумње да је извршио, кривично дело насиље у породици.
Уз подршку TechSoup Balkans и Удружења професора информатике Србије у ОШ „Мирослав Антић“ реализована је „Европска недеља програмирања“ у периоду од 10.10. до 18.10.2017.године.
Седница Скупштине града Ниша на којој би требало да се расправља о избору директора јавних предузећа још увек није заказана, док се у градскикм кулоарима препричавају приче, који ће од кандидата бити предложен и изабран.
Председник Александар Вучић присуствовао је данас свечаном отварању новог производног погона од 3000 м2, као и радионице за обуку ученика са смера индустријски механичар у Техничкој школи у Власотинцу у компанији „Грунер“ у Власотинцу.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу.
На финалу такмичења каравана „Изађи ми на теглу“ одржаном у Сокобањи, друго место освојила је феноменална млада екипа која је представљала Град Лесковац под именом „Гимназијалци“.
Градоначелник Врања др Слободан Миленковић и градски већник Ненад Ђорђевић организовали су пријем за Марјана Јанковића, који је на првенству у каратеу одржаном у Егеру, у Мађарској, освојио титулу светског првака, у категорији од 18 до 21 године.
На састанку жирија за доделу награде ”Стеван Сремац” у Нишу који је одржан јуче, 17. октобра 2017. жири је одлучио да добитник награде ”Стеван Сремац” за 2016. буде књижевник из Новог Пазара Енес Халиловић. Ово је друга нишка књижевна награда за овог писца, пошто је 2012. добио и награду ”Бранко Миљковић” за књигу ”Песме болести и здравља”!
Светски дан здраве хране обележен је јуче у Прокупљу бесплатним превентивним прегледима и поделом хране и брошура о правилној исхрани, која је основни фактор за очување здравља људи.
Миљеник српске публике, Масимо Савић започеће своју јесењу мини турнеју у Србији концертом у Нишу, који ће бити одржан у петак, 24.новембра у великој Сали Дома војске, са почетком у 20 сати.
Данас ће бити одржана 17. седница градског парламента, на којој ће се између осталог расправаљати о кандидатима за директоре нишких предузећа.
Потпуно неуобичајено за данашње време, али ЈКП „Тржница“, предузеће које управаља нишким пијацама, од 2013. године послује без динара позајмице, тачније финансијски консолидовани губиташ без кредита.
Пре извесног времена аутор овог писанија покренуо је револуционарну идеју о промени грба Србије. Уместо она четири С, која на српском грбу казују да само слога Србина спасава, ставимо три слова С и једно Т.