Јужна Србија Инфо
cirilica | latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Сокобањска полиција ухапсила нарко-дилерку из НишаСа фантомкама на главама напали сина начелника Градске управе НишаПетровић: Ово је потоп у најави, рећи ћемо ММФБанкар из Ниша клијентима украо пола милиона евраЈовановић: Прво улажу 6.000 евра по раднику, а онда гасе фабрике!Два младића убијена у центру НишаDeutsche Welle: Град у којем се мотају каблови


Ученицима који су у школској 2016/2017. освојили једно од прва три места на републичким и међународним такмичењеима, у клупској категорији или појединачно, данас су у Официрском дому у Нишу уручене новчане Видовданске награде и признања.
Сокобањска полиција ухапсила је девојку Т. С. (21) из Ниша због сумње да је починила кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
Градска општина Медијана има филозофа за понос! Ученик нишке Гимназије “Светозар Марковић“, Милан Миленовић, званично je најбољи филозоф на свету. Био је најбољи у конкуренцији чак 97 такмичара из 45 земаља света на 25-ој Светској олимпијади из филозофије, одржаној у Ротердаму у Холандији прошлог месеца.
Градски одбор Српског покрета обнове Ниш у просторијама странке, обележио је данас Видовдан и своју крсну славу.
Ако Влада не предузме неопходне мере дугови градова и локалних заједница ће потопити државне финансије, каже председник Фискалног савета Павле Петровић.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу. Овај викенд обележиле су домаће вишње и малине..
Први Међународни фестивал традиционалних руских пића отворен је у Официрском дому у Нишу.
NAISSUS BOXING NIGHT одржава се на нишавском амфитеатру у петак 30. јуна. Данас на Видовдан љубитељи бокса моћи ће да гледају јавни трениниг на Чаиру од 11,30 сати на платоу код Дечјег центра..
Министарство културе и информисања одобрило је општини Власотинце 26 милиона динара реализацију пројекта Дијалек(а)т, који подразумева низ активности на јужњачком дијалекту, али и делимичну реконструкцију сале Култруног центра, односно биоскопа.
У складу са Програмом спровођења дезинсекције на територији Града Ниша за 2017.г., и у координацији са Секретаријатом за заштиту животне средине Градске управе Града Ниша, Дом здравља Ниш ће у периоду 19.6.2017. до 24.6.2017. изводити други адултицидни третман комараца– уништавање одраслих форми комараца, по следећем распореду:
Легендарни шабачки панкери, Гоблини, наступиће у Нишу у петак, 14.јула. Концерт ће бити одржан у дворишту Универзитета (Бановина) са почетком од 22 сата.
Амбасадор Руске Федерације Александр Васиљевич Чепурин у присуству градоначелника Булатовића, заменика Милоша Банђура и владике Теодосија, свечано је јуче отворио нови простор удружења српско- руског пријатељства Наисус.
Покрет који у недељу формира, некадашњи омбудсман и председнички кандидат Саша Јанковић биће “невладино и непрофитно удружење које се оснива ради остваривања циљева у области државе и друштва”, пише на почетку нацрта Статута.
Тај последњи испит пред Ђошом његове колеге из српске престонице нису положиле...