Јужна Србија Инфо
cirilica | latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Званична ранг-листа кандидата за директоре јавних предузећа у НишуНа прелазу Прешево пронађен кокаин вредан 300.000 евра, возач побегао!?У Нишу се отвара први Дечији ургентни центар у СрбијиВрање издвојило средста за још шест парова за вантелесну оплодњуМладић (23) гајио марихуану у дединој викендициПронађено тело жене у Нишави код Врежинског мостаЕкспедиција на Фуџи успешно завршена постављањем заставе Ниша на највиши врх Јапана


Ове године Ниш је био део трке “Истакнути џентлмени 2017.” (The Distinguished Gentleman’s) Трка је одржана одржана у суботу, 24. септембра 2017. год. у две фазе.
Цариници су 24. септембра 2017. године, у сарадњи са полицијом, на излазу граничног прелаза Прешево спречили покушај кријумчарења готово два килограма кокаина изузетне чистоће.
Мала планинарска секција ОШ "Ратко Вукићевић" и "Сувопланинци", планинарили су у суботу 23.9.2017 на Јасеновим водама, Малом Јастрепцу.
Демократе су вечерас у Нишу пред више од 600 учесника наставиле серију разговора са грађанима широм Србије.
Најављен је скори договор о ауто-путу Ниш–Плочник, односно о делу трасе Ниш–Приштина. У првих шест месеци ове године у Албанију је из Србије извезено 35 одсто више робе него у истом периоду лане. Прошлогодишњи пословни форум у Нишу и оснивање српско-албанске прирведне коморе, појачало је привредну сарадњу две државе.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу. Судећи по релативно ниским ценама поврћа, још није крај припреме зимнице.
У Брестовцу је у четвртак одржан Сајам традиционалних производа и рукотворина у организацији Дома културе у овом месту.
Капитен Радничког апеловао на суграђане да подрже клуб, уместо што критикују
Концерт филмске музике Симфонијског оркестра РТС и диригента Бојана Суђића, одржаће се у среду, 27. септембар 2017. године од 19 сати у Дому Војске у Нишу.
Први Дечији ургентни центар у Србији биће отворен у Нишу до краја године, најавио је директор нишког Клиничког центра Зоран Радовановић.
Музички фестивал "Нисомнија" одржаће се 29. септембра 2017. године у Рововима Тврђаве, са почетком у 21 сат.
На званичном градском сајту Ниша, постављена је званична листа кандидата за директоре јавних предузећа у Нишу.
Потпуно неуобичајено за данашње време, али ЈКП „Тржница“, предузеће које управаља нишким пијацама, од 2013. године послује без динара позајмице, тачније финансијски консолидовани губиташ без кредита.
Није баш кошарка најважнија ствар да би се њоме бавили. Није ни најважнија „споредна ствар“. Ваљда је то фудбал. Али, како се ових дана сви баве кошарком, то јест, протеклим европским првенством у кошарци, ред је да и ми пропратимо то такмичење.