Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Распуштен Градски одбор Демократске странке у Нишу и општински одбори у граду

rssBookmark and Share

18.01.2013. Бета

На основу договора председника Демократске странке и руководства Градског одбора ДС Нис, Изврсни одбор Демократске странке је на данас одрзаној седници распустио Градски одбор Демократске странке Ниш и општинске одборе ДС у Нишу.

Распуштен Градски одбор Демократске странке у Нишу и општински одбори у граду

Потпредседник Извршног одбора Демократске странке (ДС) Милан Поповић именован је вечерас за повереника Градског одбора те странке у Нишу, који је распуштен.

"На основу договора председника Демократске странке и руководства Градског одбора ДС Ниш, Извршни одбор је на данас одржаној седници распустио Градски одбор у Нишу и општинске одборе у том граду", наводи се у саопштењу ДС-а.

Председник ДС-а Драган Ђилас раније данас рекао је да је предложено да се распусте одбори странке који су на изборима добили мање од десет одсто подршке грађана као и они одбори који су добили мање од 15 одсто подршке у срединама у којима је ДС била на власти.

"Данашња одлука има за циљ оснаживање организације како би се Демократска странка у Нишу на најбољи начин припремила за изборе који нас очекују у наредном периоду", наводи се.



#   Драган Ђилас     Милан Поповић   Градски одбор   Извршни одбор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима