Јужна Србија Инфо

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 548  |  Приказано: 11 - 20

Од незаборавног искуства до добре зараде

Никола Стојановић 08.02.2018
Од незаборавног искуства до добре зараде

Путовање за памћење и зарада никако не иду једно са другим, зар не? Када се помисли на неко путовање, ту се подразумева и да се потроши новац на аранжман, катру, смештај, храну и остале трошкове и свакоме путовање испразни џеп. Међутим, студенти имају прилику да пропутују, виде мало другачијег света и да притом зараде новац уз програм Work and Travel. Додуше, није да сад се само спакују и одлазе на пут, без имало трошкова.

опширније

Коментара: 0

Најбољи савети за правилно одржавање хигијене руку

Никола Стојановић 07.02.2018
Хигијена руку

Сезона прехлада већ увелико траје. Вожња градским превозом, као и боравак у просторијама са великим бројем људи само доприноси ширењу вируса. Међутим, иако не можете избећи контакт са људима, можете спречити прехладу.

опширније

Коментара: 0

Све што треба да знате о – доручку!

Никола Стојановић 07.02.2018
Све што треба да знате о – доручку!

Да ли смемо да претпоставимо да сте „кликнули“ на овај наслов само зато што вам није јасно шта то има да се не зна о доручку и зашто је доручак тако посебан да се долази у стуацију да се о њему нешто ипак не зна колико год било речи о општеприхваћеном појму, али и радњи? Какву то филозофију крије доручак?! Полако. Сазнаћете све.

опширније

Коментара: 0

Како да се организујете током учења и спремања за испите?

Никола Стојановић 06.02.2018
Како се организовати за испите

Један од највећих проблема сваког ученика, студента понајвише, јесте како се организовати током месеци када је учење у пуном јеку и када је најпотребније остварити што боље резултате. Организација је тада у ствари кључна ствар која је потребна да буде на високом нивоу, како би се на крају жељени резултати и постигли, али истина је то да је у тим моментима некако најтеже ускладити обавезе, захтеве разних испита, са обично жељом за изласцима, дружењем, те уопште улагањем времена у оно што…

опширније

Коментара: 0

Стари рецепти југа Србије: Старинска пита са јабукама без кора

Јужна Србија Инфо 04.02.2018
Лења пита

Данас спремамо старинску питу од јабука без кора, која се по оригиналном рецепту прави на масти. Идеалан колач који својим мирисом подсећа на детињство и бакину кухињу.. Иначе овај укусан колач можете купити и у већини пекара на југу Србије.

опширније

Коментара: 0

Стари рецепти југа Србије: Старинска мусака са месом и похованим кромпиром

Јужна Србија Инфо 03.02.2018
Старинска мусака са месом

Данас спремамо мусаку од кромпира са месом, на први погледа класичана припрема, али са једним додатком из старих рецепата који захтева да се кромпир испохује пре слагања у тепсију и печења. Када будете пробали, залогај ће вам се топити у устима.

опширније

Коментара: 0

Ствари које се често заборављају приликом адаптације стана

Никола Стојановић 01.02.2018
Адаптација стана

Адаптација стана није ни мало лак посао. Управо због тога често смо фокусирани на оне најважније и највеће радове које морамо да обавимо. Врло често заборавимо неке ситнице, које нам се чине као небитне, а у ствари су јако битне. Наравно да је врло важно да све буде по плану и да све завршите у одређеном року. Наравно да адаптација стана треба да буде у складу са вашим жељама, али морате да знате да неће увек све да се одвија по плану и да у сваком тренутку морате да имате неку…

опширније

Коментара: 0

Идеје за поклон који ће одушевити чак и оне најзахтевније

Никола Стојановић 31.01.2018
Идеје за поклон

Идеја за поклон је једна од оних ствари које нам најтеже падају. Наравно, не у смислу добијања поклона јер свако воли да добије поклон за посебну прилику, већ у смислу одабира истог.

опширније

Коментара: 0

Стари рецепти југа Србије: Уштипци од овчијег меса

Јужна Србија Инфо 28.01.2018
Уштипци од овчијег меса

Данас припремамо уштипке "манастирске" (ћуфте) од овчијег меса, деликатес који ће задовољити и најзахтевније гурмане.

опширније

Коментара: 0

Стари рецепти југа Србије: Старопланински качамак са овчијим сиром, димљеном сланином и сувим паприкама

Јужна Србија Инфо 27.01.2018
Старопланински качамак са димљеном сланином

Старопланински качамак је комбинација влашког са овчијим сиром и "бугарског" са сланином и сувим паприкама, изузетно укусно и калорично јело за праве гурмане.

опширније

Коментара: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 548  |  Приказано: 11 - 20