Јужна Србија Инфо

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1562  |  Приказано: 1 - 10

Неочекивано: Лалатовић поднео оставку не место тренера Радничког

Јужна Србија Инфо 22.06.2019.
Лалатовић изненада поднео оставку

Први човек Радничког Ивица Тончев и шеф стручног штаба Ненад Лалатовић договорили су се јуче да споразумно раскину уговор о сарадњи. До прекида сарадње дошло је због жеље Лалатовића да се у наредном периоду више посвети својој породици. Ко ће бити нови тренер Нишлија, за сада званично није саопштено.

опширније

Коментара: 0

У сусрет ЕП у кошарци за жене, трибина „Ниш и кошарка”

Јужна Србија Инфо 21.06.2019.
Ниш и кошарка

У сусрет Европском првенству у кошарци за жене, које се одржава од 27. јуна до 7. јула у Србији и Летонији, Нишки културни центар организује трибину „Ниш и кошарка”, у уторак, 25. јуна 2019, у Малој сали НКЦ-а, са почетком у 19 сати.

опширније

Коментара: 0

10 дана до почетка Европског кошаркашког првенства за жене

Јужна Србија Инфо 18.06.2019.
Европско кошаркашко првенство за жене

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић,градски већник Бранислав Качар и директор ТОН-а Урош Парлић дочекали су данас испред Градске куће учеснице „Кошаркашког марша” којим се одбројава 10 дана до почетка Европског првенства за кошаркашице у Србији.

опширније

Коментара: 0

100 девојчица сутра симболично предају кошаркашку лопту првом човеку Ниша

Јужна Србија Инфо 16.06.2019.
ЕП у кошарци за жене

У оквиру промоције Европског првенства за жене у кошарци, у понедељак 17. јуна, ће бити обележенo 10 дана до почетка највеће спортске манифестације у Србији у овој години од којих се једна групна фаза одржава у Нишу од 27 до 30. јуна.

опширније

Коментара: 0

Пред Европско првенство за жене у кошарци, замењен паркет у хали "Чаир"

Јужна Србија Инфо 13.06.2019.
Замењен паркет у хали Чаир

Паркет у великој хали Спортског центра Чаир је замењен новим и спреман је за одигравање свих спортских такмичења. Градоначелник Дарко Булатовић и већник задужен за спорт Бранислав Качар обишли су халу и уверили се да је, петнаест дана пре почетка Европског првенства за жене у кошарци, терен замењен и квалитетно припремљен за почетак ове велике спортске манифестације.

опширније

Коментара: 0

Реконструкција терена на стадиону "Чаир"

Јужна Србија Инфо 12.06.2019.
Реконструкција терена

Градски стадион у Чаиру добиће у наредних неколико недеља потпуно нови травнати терен, са подземним прскалицама за заливање и савременим системом за дренажу и одводњавање. На тај начин Раднички ће добити услове какве и заслужује, а биће могуће и одигравање међународних и европских утакмица највишег квалитета.

опширније

Коментара: 0

Додељене стипендије талентованим спортистима

Јужна Србија Инфо 10.06.2019.
Стипендије за спортисте

На свечаности у Градској кући уручене су стипендије најбољим младим спортистима града Ниша. Стипендије се исплаћују сваког месеца, а председник комисије која је спровела конкурс био је проф.др Милован Братић.

опширније

Коментара: 0

Топличанин улази у Српску лигу

Јужна Србија Инфо 10.06.2019.
Топличанин српсколигаш

Фудбалери Топличанина изборили су пласман у Српску лигу. Победом у последњем колу у Нишу, на стадиону на Бубњу, прокупачки плаво-бели остварили су циљ који су зацртали на почетку сезоне, а то је да се у години јубилеја, када славе 100 година од оснивања, Топличанин врати где му је место и постане српсколигаш.

опширније

Коментара: 0

Кошаркаши Универзитета у Нишу освојили злато на међународном првенству у Москви

Јужна Србија Инфо 10.06.2019.
Злато у Москви

Студенти Универзитета у Нишу освојили су прво место у кошарци на 2. Међународном студентском кошаркашком првенству у Москви – 2. ISBC Moskow 2019.

опширније

Коментара: 0

Лалатовић: Тончев ми се никада није мешао у посао

ФК Раднички 02.06.2019.
Без утицаја

Ненад Лалатовић, тренер који је са Радничким остварио историјске резултате, реаговао је на изјаве тренера Динама из Врања Драгана Антића о томе да је нишки тим био умешан у нечасне радње. Лалатовић је негирао све што је Антић рекао и нагласио да му се током рада у Радничком нико из руководства клуба није мешао у посао.

опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1562  |  Приказано: 1 - 10