Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бивши боксерски репрезентативац упуцан у Прокупљу

rssBookmark and Share

Прокупље 15.04.2014. Блиц

У синоћној пуцњави испред кафића „Кастело“ у Прокупљу, хицем из пиштоља повређен је Рики Угреновић (42) из Прокупља, бивши боксер БК Топличанина и у једном периоду репрезентативац Србије у овом спорту

Бивши боксерски репрезентативац упуцан у Прокупљу

Он је са прострелном раном десне бутине примљен ноћас нешто после 01 : 30 на Одељење ургентне медицине, где је након указане помоћи транспортован у Клиничко болнички центар у Нишу ради даље дијагностике.

- С обзиром да повреде нису угрозиле ни један виталан орган, Угреновић је поново враћен у прокупачку болницу где је задржан на Одељење хирургије – прокоментарисала је Ирена Ковачевић, портпарол прокупачке болнице. Према незваничним подацима из полиције која је одмах изашла на лице места, приведено је десетак особа и њих ће током дана саслушати тужилац и одредити њихов даљи статус. Како незванично сазнајемо, сукоб је започео између Угреновића и још тројице момака који су били са њим на једној и власника и обезбеђења кафића „Кастело“ на другој страни.

- Пролазили смо колима поред кафића, када су се зачули пуцњеви из пиштоља. Стали смо колима на двадесетак метара од локала, ја сам изашао и упитао власника кафића Васу И. о чему се ради и зашто изиграва локалног шерифа. У том тренутку изашли су момци који раде као обезбеђење „Кастела“, њих десетак са палицама, ножевима, боксевима…. Почео је вербални а затим и физички сукоб, и тада је из гужве неко извадио пиштољ и опалио. Метак ме је на срећу погодио у ногу – прича Угреновић. Каже да је разлог сукоба потпуно безазлен и да не разуме реакцију обезбеђења кафића.

Иначе, већина приведених као и сам Угреновић од раније су познати полицији и имају дебели досије. Власник кафића „Кастело“ Васа И. (44) недавно је хапшен у акцији нишке полиције осумњичен да је повезан са кланом Ајковић.


#   Прокупље   Ирена Ковачевић   пуцњава   дискотека   боксер   Рики Угреновић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима