Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Кобна Куршумлијска улична трка, умро младић

rssBookmark and Share

Луковска Бања 20.08.2013. СР

Милан Ковачевић (34) из Куршумлије преминуо је у Клиничко болничком центру у Нишу од повреда задобијених у саобраћајној несрећи која се у недељу догодила у Топличкој улици у Куршумлији.

Кобна Куршумлијска улична трка, умро младић

Ковачевић је прво пребачен у прокупачку болницу, где је скенером између осталог дијагностикована повреда кичме. Из Прокупља је пребачен у нишки КБЦ, где је преминуо. Милан је иза себе оставио супругу и двоје мале деце.

Иначе, у овој саобраћајној несрећи, у којој је још четири лица повређено, учествовала су три возила а још није познато како је до ње дошло. Ковачевић је возио „мазду“ а у удесу су учествовали још „шевролет“ и „фијат мареа“. Незванично се прича да је један од учесника Ж.С. возио „шевролет“ преко 150 километара на сат.

Тркалиште

После ове саобраћајне несреће грађани су огорчени и траже да полиција стане на пут хулиганима којима Топличка улица, која је део пута Куршумлија-Луковска бања, служи као тркалиште.

"Отишла сам у полицију и затражила да полиција спречи хулигане да дивљају овом улицом. То се дешава већ годинама а нарочито увече и ноћу", каже једна одборница која живи у овој улици.

Иначе, ово није једина улица у којој Куршумлијски хулигани организују трке и тако поред свог доводе у опасност и животе свих пешака.


#   Луковска Бања   полиција   Милан Ковачевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима