Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Полицајац се убио због смрти ћерке

rssBookmark and Share

Ниш 09.09.2012. Autor: Agencija TANJUG

У стању растројства полицајац Саша Станисављевић из села Аликанце код Сурдулице службеним пиштољем одузео себи живот.

Полицајац се убио због смрти ћерке

Полицајац из села Алакинце, општина Сурдулица, Саша Станисављевић (44) службеним пиштољем је јутрос одузео себи живот.

Трагедија се догодила на месту где се споредни пут из села Алакинце укључује у регионални путни правац Сурдулица - Владичин Хан, потврђено је Танјугу у Полицијској станици у Сурдулици.

Увиђај су, по налогу истражног судије Вишег суда у Врању Станише Михајловића, извршили припадици Полицијске станице из Сурдулице.

"Реч је о самоубиству, у присуству очевидаца. Покојни Станисављевић је овај чин извршио у стању растројства", рекао је истражни судија Михајловић.

Саша Станисављевић (46) у недељу је кренуо са својим зетом Драганом Тасићем у Ниш, јер му је речено да се стање његове ћерке Милице (18), која је боловала од тешког облика галопирајуће леукемије, погоршало. Сашин зет Драган каже да у тренутку када су заједно кренули за Ниш он није знао да му је ћерка умрла.

Милица Станисављевић била је ученица средње пољопривредне школе "Јосиф Панчић" у Сурдулици. Због тешке болести била је смештена на Одељење хематологије у Нишу. Њен отац Саша радио је у полицијској станици у Бујановцу. Колеге кажу да је био узоран полицајац без и једне грешке у каријери.

Отац и кћер биће у понедељак заједно сахрањени на сеоском гробљу код Сурдулице.


#   Ниш   Владичин Хан   Сурдулица   Саша Станисављевић   Аликанце   истражни судија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима