Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вожња по степеништу уз пратњу полиције

rssBookmark and Share

Врање 21.09.2011. Извор: Б92, Врањске новине

"Врањске новине" објавиле су снимак на коме се види да неидентификовани појединци у теренском возилу возе низ степенице у присуству полиције, која не реагује.

На сајту новина су и коментари особа које се представљају као учесници у догађају.

Врање --Човек који се представио као један од путника у џипу написао је да су он и његов пријатељ то радили уз знање полиције, која због тога није реаговала.

"То уопште није тако као што изгледа. У џипу смо били ја и мој пријатељ Баки. Наиме, то се десило после свадбе његове сестре у хотелу. Требали смо да утоваримо велику торту у ауто и како не би носили торту чак до аута на паркинг, ми смо покушали да ауто утерамо у Хотел Врање како би лакше утоварили торту и поклоне. То је цела прича. Полиција је знала за то и зато није обраћала пажњу на нас", написао је коментатор који се представио као један од путника у џипу.

Други коментатор на сајту "Врањских" наводи да није могао до краја да сними сцену због тога што су му полицајци пришли, забранили да снима и легитимисали га.

Новинари "Врањских" кажу да је снимак вероватно настао током лета и да је редакцији достављен пре неколико дана. На основу њихових сазнања, у саобраћајној полицији у Врању немају информација о овом догађају.


#   Врање   полиција   вожња   Врањске новине
@Vranjske @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима