Јужна Србија Инфо

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Укупно: 1676  |  Приказано: 61 - 70

Паљење аутомобила, ударци песницом, хапшење већника... опозиција тражи смену власти у Нишу

З.С. Јужна Србија Инфо 13.12.2017
Опозиција тражи смену градске власти

Већина нишких опозицинара критикује дешавања у граду, од паљења аутомобила заменику градоначелника, до физичког напада на општинског функционера, хапшења градског већника Бранислава Качара, опште безбедности грађана, и тражи смену "корупиране" власти у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Нишке демократе критикују застој у радовима на Булевару цара Константина

Јужна Србија Инфо 07.12.2017
Уређење дела Булевара није ни на видику

Ни после скоро три месеца од почетка радова на Булевару цара Константина уређење дела Булевара није ни на видику! Започети радови на рехабилитацији и периодичном одржавању коловоза, тротоара, бициклистичке стазе и разделних острва на делу булевара од Брзог Брода до моста на Кутинској реци су заустављени, истако је Владимир Милошевић председник ОО ДС Медијана.

опширније

Коментара: 2

Народна странка: Грађани Ниша уморни од јефтине пропаганде медија блиских режиму!

Јужна Србија Инфо 04.12.2017
Умор од државне пропаганде

У поплави вести о сукобима зараћених кланова унутар нишког СНС-а, о бахаћењу функционера власти на прославама широм Европе и о низу афера које потресају наш град, готово неопажено је прошла вест о низу судских одлука којима се лица повезана са режимом ослобађају оптужби за претње или насиље над новинарима, пише у делу саопштења ГрО Народне странке Ниш.

опширније

Коментара: 0

Палма у наредне три године доводи инвеститоре у Ниш

Јужна Србија Инфо 30.11.2017
Палма доводи инвеститоре у Ниш

Свечаној седници одржаној у уторак 28. новембра, пред пуном салом Официрског дома у Нишу, присуствовао је председник и оснивач партије Драган Марковић Палма, народни посланици Јединствене Србије, као и симпатизери и чланови странке из Нишавског округа, и друге јавне личности Ниша и околине..

опширније

Коментара: 2

Због одласка у тоалет смењена Данијела Милићевић, ГО СНС отказан из непознатих разлога?!

З.С. Јужна Србија Инфо 27.11.2017
Смењена Данијела Милићевић због одласка у тоалет

Одборничком већином, секретар Скупштине општине Црвени Крст Данијела Милићевић, смењена је са те функције. Незванично, овакав исход нема одобрење страначких органа у Нишу, због чега су напредњаци требали да разговарају на састанку Градског одбора, заказаном за уторак 28. новембра, који је данас изненада отказан до даљњег.

опширније

Коментара: 0

Народна странка: Зашто је пропао тендер за набавку новогодишње расвете и шта стоји иза тога?

Јужна Србија Инфо 27.11.2017
Зашто је пропао тендер за новогодишњу расвету

Народна странка тражи од Градоначелника и Градског већа Ниша да грађанима појасне сврху и позадину пропалог, нетранспарентног тендера за набавку новогодишње расвете у вредности од 9 милиона динара, стоји у допису достављеном медијима.

опширније

Коментара: 0

ДС Ниш: Умрежавањем базе података до боље наплате пореза, а не лошим решењем актуелне власти

Јужна Србија Инфо 25.11.2017
Умрежавањем базе података до бољих резултата

Власт у Нишу је донела одлуку, а ради се о промени цене земљишта у 7. зони, признавши да је проблем управо у висини цене а не у пренамени пољопривредног у градско грађевинско земљиште, за шта су до тада оптуживали Демократску странку, речено је данас на конференцији за новинаре у ГрО ДС у Нишу.

опширније

Коментара: 0

"Паклени" викенд за нишке напредњаке, пред састанак Градског одбора

З.С. Јужна Србија Инфо 24.11.2017
Тежак викенд за нишке напредњаке

Како сазнајемо, за уторак 28. новембар, заказан је састанак ГрО Српске напредне странке у Нишу, са пар горућих тема дневног реда.

опширније

Коментара: 0

Да ли је Ниш зрео за принудну управу, питају из ГрО покрета "Доста је било"?

Јужна Србија Инфо 20.11.2017
Да ли је Ниш зрео за принудну управу?

Из покрета Доста је било у Нишу упутили су иницијативу председнику Скупштине града за хитан састанак свих одборничких група и релевантних служби и људи, везано за безбедност града, поводом катастрофалне ситуације настале паљењем аутомобила грађанима и функционерима у Нишу.

опширније

Коментара: 0

ДС тражи ванредну седницу СГ, Народна странка укључење Управе за борбу против криминала због паљења аутомобила нишких функционера

Јужна Србија Инфо 20.11.2017
Бурне реакције политичких странака

Политичке странке у Нишу бурно су реаговале поводом паљења аутомобила директора Тржнице, само три дана пошто је запаљено возило заменика градоначлника Ниша.

опширније

Коментара: 0

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Укупно: 1676  |  Приказано: 61 - 70