Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава | Јужна Србија Инфо

ОДРЖАНА „ПАРАДА МАТУРАНАТА“МУП тврди да су идентификоване локације мејл адреса са којих су стизале дојаве о бомбамаДојава о бомби у нишкој гимназији "Бора Станковић"Мали Вукан стигао у болницу "Бетешда" у БудимпештиСАОПШТЕЊЕ : Лажни хуманитарци у акцији на ПалилулиНишки споразум после 20 година заживео: Успостављено канаонско јединство "МПЦ – Охридске Архиепископије” и СПЦНедимовић: Хлеб и брашно сигурно неће поскупети у наредних 60 дана


Матуранти из Ниша заједно са својим вршњацима из Србије плесали су у оквиру традиционалне “Матурантске параде”. Тачно у подне у Србији уз тактове дворског плеса из оперете “Слепи миш” Јохана Штрауса, започела је овогодишња парада. Поред матураната из Србије плесало се и у Црној Гори, Хрватској, Македонији, Босни и Херцеговини и Словенији.
До 13 часова екипе Министарства унутрашњих послова извршиле су преглед укупно 224 школе са територија школских управа Нови Сад, Ниш и Лесковац, од укупно 299 колико их је претходно добило дојаву да је постављена експлозивна направа.
Градоначелница Ниша Драгана Сотировски потписала је у Шарм ел Шеику са гувернером Јужног Синаја Халедом Фудом Садиком Мухамедом, у присуству амбасадора Србије у Арапској Републици Египат Мирославом Шестовићем, Споразум о сарадњи у области туризма, образовања, науке, здравства, спорта и културе између Ниша и тог египатског града.
Због како кажу, због бројних техничких проблема, кашњења у испоруци и сервисирању благовремено наручених и плаћених фискалних каса, због нелојалног и некажњеног понашања једног броја дистрибутера, али и због правне несигурности и могућих репресивних санкција према привредницима,
На продају је оглашена непокретна имовина фирме Лептерија из Сокобање и Холдинг корпорације Комграп из Београда које су у стечају.
Изузетно топло време за ово доба године и јако дуг период без кишних падавина, највероватније ће преполовити овогодишпњи род пшенице и других житарица у Топличком округу, оцењују у Пољопривредни стручњаци у Прокупљу.
Хол Градске куће моћи ће сваке суботе да обилазе и разгледају грађани и туристи почев од 14. маја ове године у периоду од 10.00 до 15.00 сати. Заинтересовани посетиоци за разгледање хола потребно је да се претходно, од понедељка до петка, пријаве Туристичкој организацији Ниша.
Данас су у Нишу у Основној школи „Душан Радовић“ отворене Спортске игаре младих Србије.
Из Нишког културног центра позивају на нишку премијеру документарне позоришне представе "Сан о Милени". Представа ће бити одржана у Великој сали Нишког културног центра у понедељак 23. маја 2022. Године, са почетком у 20 сати. Улазнице по цени од 500 динара су у продаји у Књижари Индиго у Обреновићевој улици у Нишу.
према нјановијим подацима у Србији су за последња 24 сата регистрована 334 случаја коронавируса, од тестирана 7.863 узорка.
Током прошлог викенда одржан је први ,,Наисус Денс Фест,, у организацији Плесног клуба Бум 018. На овом такмичењу је наступило око 800 плесних тачака из 20 плесних клубова.
Oд 11.30 часова одржаће се „МАТУРАНТСКИ ПЛЕС 2022“ на Тргу Краља Милана. Матурантски плес је традиционална манифестација која окупља велики број младих и Град Ниш је овогодишњи покровитељ.
У среду је у Концертно-изложбеном простору Факултета уметности у Нишу, одржан промотивни концерт дискографског издања Инспирисани флаутом, на коме су наступили флаутисткиња Анђела Братић и пијаниста Драган Јовановић.
Иако је ситуација са корона вирусом утицала да цена квадрата станова у свим деловима Србије „скочи“, са друге стране имамо све већи број људи који се распитују за подизање стамбених кредита.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима