Јужна Србија Инфо

Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава | Јужна Србија Инфо

...

Игор Новаковић први човек социјалиста у Нишу говорио 5. октобру, узроцима, последицама и опстанку СПС"Поврћијада" на почетку Дечије недеље у нишком Дечијем културном центруСахране у Нишу скупље за 24 одстоБрнабић о томе колико траје минималац од 40 хиљада динара: „Неколико дана, претпостављам"Ученик Музичке школе у Прокупљу бриљирао на такмичењу хармоникаша у ИталијиСвечана додела индекса студентима Факултету спорта и физичког васпитања у НишуУ Нишу одржан стручни скуп о трговини људима и другим облицима насиља


У току дана претежно сунчано уз повремену умерену облачност. Ветар слаб, променљив
Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, интензивним радом, расветлили су две крађе и, по налогу Основног јавног тужилаштва у овом граду, поднеће кривичну пријаву против тридесетдвогодишњака и педесетогодишњака из Ниша, осумњичених да су извршили ова кривична дела.
Сви осим једног издавача мораће да мењају уџбенике из биологије за 8. разред основне школе, тачније да поново измене лекцију о "биолошком смислу адолесценције", у којој пише да поред женског и мушког постоји и међупол. Спорна лекција била је тема и скупштинског одбора за образовање, пише РТС.
Од како је прошле недеље постављен за в.д. председника Грдског одбора Социјалисточке партије у Нишу Игор Новаковић, данас се на конференцији за новинаре у седишту странке у Нишу, први пут обратио јавности. Говорио је о 5. октобру, узроцима, последицама и оптанку СПС-а на полтичкој сцени, за разлику од тадашње опозиције.
Премијерка Ана Брнабић гостовала је у емисији „Јасно. Као дан“, на Билц ТВ где је говорила о актуелним политичким темама, економској ситуацији, и енергетској кризи, преноси лист Данас.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 1.октобар 2022. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца
У понедељак је у етно-комплексу Шоп-Ђокић, у организацији Туристичке организације и Регионалне привредне коморе Лесковца, а под покровитељством града Лесковца, одржана Изложба домаћег лесковачког ајвара, зимнице, меда, вина и воћне ракије. Ова манифестација окупила је бројне излагаче домаћих производа, као и десет такмичарских екипа које су се надметале у припремању…
Градска општина Црвени Крст покровитељ је чак три спортска догађаја одржаним данас на велику радост и одличан одазив учесника. Талентовани су се опробали у баскету, ролер-кросу и увек интересантном шаху.
Већ на самом почетку ове школске године, ученици Музичке школе „Корнелије Станковић“, могу да се похвале одличним резултатима и великим успесима на светским такмичењима.
Живот жена током трудноће се драстично мења, као и препоруке које навике и ствари треба избегавати, а које додати у свој живот. Да ли труднице у другом стању сме да снимају зубе или то може бити штетно?
Манифестација "Поврћијада 2022" у Дечијем културном центру Ниш традиционално отворила Дечију недељу која се ове године одржава под слоганом "Шта детету треба да расте до неба".
Како је одлучио Надзорни одбор ЈКП “Горица у Нишу”, услуга сахране у ново гробно место требало би да кошта 10.981 динар, уместо садашњих 9.150 динара, док би сахрана у постојеће гробно место поскупела са 17.498 динара на 20.998 динара.
Поводом навода у јавности о боравку градоначелнице Ниша Драгане Сотировски у Бриселу и седишту Курске облати у Русији у „исто време“, а у циљу истинитог информисања јавности, редакција Јужне Србије Инфо је контактира градоначелницу да појасни информације које су претходних дана пласирали поједини опозициони медији.
Нишки наступ групе Партибрејкерс који је требало да буде одржан вечерас од 21 час у дворишту Бановине је отказан, без званичног саопштења. Да забуна буде већа и не баш духовита, на вратима је остављен натпис као са приручне пијачне тезге.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима