Јужна Србија Инфо

Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава | Јужна Србија Инфо

...

Ветар у Нишу обарао стабла, РХМЗ издао упозорење (ВИДЕО)Евродизел скупљи за 6, а бензин за 4 динара по литруПодељено 100 хиљада ваучера за одмор у Србији -  стохиљадити ваучер издат у пошти у НишуПрелиминарни резултати завршног испита за основце сутра 1.јулаНиш: Уручени уговори за културу и мобилност уметникаВлада Србије одредила максималне цене шећера и млекаЗабетонирала мужа: У селу крај Лесковца пронађено тело мушкарца на истом месту где и леш жене пре два дана


Јако невреме захватило је Ниш и околину. Понегде је падао и слаб град, а јак ветар поломио је неколико стабала. Интервенисале ватрогасне екипе. РХМЗ упозорава на пљускове са грмљавином и градом, извештава РТС.
У једној од помоћних просторија у дворишту породичне куће у селу Велико Трањане крај Лесковца, у коме је пре два дана пронађено беживотно тело жене старе 38 година, пронађен је леш мушкарца. Незванично, ради се о брачном пару.
Републички завод за статистику саопштио је данас да је, према процени, број становника у Републици Србији у 2021. години износио 6.834.326 (процене су засноване на резултатима статистике природног кретања и унутрашњих миграција становништва).
Српски покрет Двери поново захтева хитно формирање Народне скупштине као и примену мера из Програма мера за ублажавање последица кризе на најсиромашније слојеве становништва, пише у делу саопштења медијима.
Министарство трговине, туризма и телекомуникација Владе Републике Србије саопштило је да се, у складу са чланом 3 став 4 Уредбе о ограничењу висине цена деривата нафте, утврдило је највишу малопродајну цена деривата нафте за период од 15 часова 1. јула до 15 часова 8. јула.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 26. јун 2022. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца
У градској кући организован је пријем за учеснике интернационалног Гастро-туристичког фестивала, врхунске кулинарске мајсторе из земље и иностранства.
-Прошла је безмало деценија како је Ниш био домаћин једне званичне утакмице сениорске кошаркашке репрезентације. Прекида се такав непопуларни податак и Град Ниш се са КСС припрема, да 3. јула у веома важној утакмици у квалификацијама за светско првенство са Белгијом, буде добар организатор меча, поручују из Града.
У Градској кући данас су свечано уручени уговори за одобрене пројекте у 2022. години у култури и за мобилност уметника. На објављени конкурс пристигло је 53 пројеката, а одобрен је 31 пројекат. Ове године Град је за те намене определио пет милиона динара
Према најновијим подацима у Србији је у последња 24 сата регистровано 535 нових случајева заразе коронавирусом, од 5.011 тестираних узорaка.
Наследник британског трона, принц Чарлс, примио је од катарског шеика торбу са милион евра, пише Сандеј тајмс, преноси РТС.
На завршни испит, који је одржан од 27. до 29. јуна 2022.године изашло је 99,5 одсто ученика, саопштили су из Министарства просвете.
У среду је у Концертно-изложбеном простору Факултета уметности у Нишу, одржан промотивни концерт дискографског издања Инспирисани флаутом, на коме су наступили флаутисткиња Анђела Братић и пијаниста Драган Јовановић.
Пласирање вести врши се различитим каналима комуникација и допирања до значајног дела публике на одређеној територији.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима