Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

У напетој атмосфери између новинара и управе КЦ Ниш, коначно информације о оболелима од короне (АУДИО)Од данас скупље гориво, кафа, цигаретеТиодоровић: Прави пик у Нишу тек долази за недељу дана, након утакмица, прослава, окупљањаНакон дуже паузе због пандемије, уз строге мере заштите одржан пријем грађана код начелнице СотировскиНастрадао моториста на Булевару Николе Тесле у НишуДанас и сутра полагање пријемног испита на нишком Факултету спорта и физичког васпитањаМарихуана у тегли нутеле


Сви студенти који имају испитне рокове остају у студентским домовима до 20.јула 2020. године или до краја испитног рока у зависности од факултета, као што је првобитно планирано.
Јутрос око 9 часова на прелазу Градина цариници су у сарадњи са полицијом открили пакетиће кокаина сакривене у главици зелене салате.
Циљ пројекта је промовисање успешних младих особа са инвалидитетом, како би се млади од најранијег узраста едуковали за прихватање особа са инвалидитетом и одрастали без предрасуда, каже Биљана Љубисављевић, један од едукатора.
Данас на гласање за посланике на појединим гласачким местима, поново ће изаћи грађани Ниша, Алексинца, Мерошине, Ражња, ГО Медијана, ГО Пантелеј и ГО Црвени крст.
Примена нових, односно увећање акцизана на нафтне деривате, алкохолна пића, кафу, дуванске производе и дуван, требало је да почне 1. фебруара, али је одложена за 1. јул, највероватније због пандемије и избора.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 28. јун 2020. године. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца.
Путници који у Грчку долазе авионом, морем или копном, од 1. јула мораће да попуне посебан образац најмање 48 сати пре уласка у земљу, на основу којег ће добити посебан QR код.
Највећа спортска манифестација у региону „Спортске игре младих“ одржава данас по пети пут у Куршумлији.
Жири за доделу награде „Бранко Миљковић“ у саставу Горан Максимовић, председник и Драган Бошковић и Војислав Карановић, чланови, једногласно је донео одлуку да се Ненаду Милошевићу додели награда „Бранко Миљковић“ з у издању Културног центра Новог Сада.
У Републици Србији је до 15 часова 2. јула 2020. године регистровано укупно 15.195 потврђених случајева COVID 19.
Нишки џез фестивал "Нишвил" одржаће се од 7. до 16. августа, док ће главни фестивалски програм програм бити од 13. до 16. августа.
Данас ће бити променљиво облачно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином и у већини места мало свежије, али и даље топло време. У Нишу и на југу Србије у току првог дела дана сунчано.
Начелница Нишавског округа и чланица ГО СНС Драгана Сотировски гостовала је у емисији "Одгвоворни" на РТВ Белами
Деценијама се говори о коначном уређењу и статусу Старог гробља, које би (више пута најављивано) могло да постане Меморијални комплекс. Садашњи изглед, чини се најгори до сада, не говори у прилог томе.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима