Јужна Србија Инфо

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 5567  |  Приказано: 1 - 10

Грађевински и комунални проблеми тема разговора инспектора и грађана у Нишавском округу

Јужна Србија Инфо 10.12.2019.
Грађевински и комунални проблеми

У данашњој акцији Нишавског управног округа ,,Отворена врата”, више од 40 људи разговарало је са републичким и градским инспекторима. Највише пријава било је због имовинских, грађевинских и комуналних проблема и примене Закона о озакоњењу. Са грађанима су разговарали инспектори из десетак министарстава и 16 инспекцијских служби као и градски инспектори чиме је Градска…

опширније

Коментара: 0

У Нишу нема разлога за бригу због миграната

Нишке вести, Јужна Србија Инфо 10.12.2019.
Мигранти не праве проблеме

Поводом натписа на друштвеним мрежама да су у Нишу примећене групе миграната, Слободан Савовић из Комесаријата за избеглице и миграције рекао је да Комесаријат нема информације о њиховом повећаном броју у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Медијана за бебу више: Крај године у највећој нишкој општини у знаку најмлађих

Јужна Србија Инфо 09.12.2019.
Мики и Пата забављали малишане

И крај године која полако одлази у највећој нишкој општини у знаку је најмлађих. Током минулог викенда Градска општина Медијана и Комисија за младе и пронаталитетну политику организовали су још једну у низу акција „Медијана за бебу више“, којом се жели да укаже на значај проширења породице и значај родитељства, a у складу са државном стратегијом у области пронаталитетне…

опширније

Коментара: 0

Коцићу уручено признање Треће бригаде Копнене војске

Јужна Србија Инфо 07.12.2019.
Признање за Коцића

Командант Треће бригаде Копнене војске Србије, бригадни генерал Слађан Стаменковић уручио је признање председнику Градске општине Медијана Небојши Коцићу, за успешну досадашњу сарадњу и помоћ у реализацији активности у претходном периоду.

опширније

Коментара: 0

Отворена врата у Нишавском округу: Млади, сточарство, идеје и помоћ државе

Јужна Србија Инфо 06.12.2019.
Млади у Округу

На децембарским "Отвореним вратима", пријему грађана одржаним јуче у Нишавском управном округу са начелницом Драганом Сотировски разговарало је више од 40 људи, међу којима је највише било младих са идејама из различитих области. Посебно је интересантна прича о младићу који живи у селу, има фарму коза, жели да увећа стадо и да остане тамо, али и да му локална…

опширније

Коментара: 0

Приступачност за све: Дан особа са инвалидитетом и признања заслужним појединцима и институцијама

Јужна Србија Инфо 03.12.2019.
Приступачност за све

Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом у Градској кући је одржана свечана седница Савета за рад са особама са инвалидитетом. Слоган овогодишњег Дана особа са инвалидитетом је "Приступачност за све".

опширније

Коментара: 0

За више беба, боље опремљене вртиће и здравствене установе: Опрема за Дом здравља и ПУ „Полетарац“ у Мерошини

Јужна Србија Инфо 03.12.2019.
Све за више беба

Заједничким улагањем Министарства за демографију и популациону политику и општине Мерошина, Дом здравља у тој општини добио је путничко возило и опрему за патронажну службу. Средствима којима се суфинансирају мере популационе политике опремљен је и простор нове васпитне групе ПУ „Полетарац“.

опширније

Коментара: 0

Французи обећали помоћ граду за поновно увођење трамваја?

Нишке вести, Јужна Србија Инфо 02.12.2019.
Враћа се трамвај?

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић и амбасадор Француске Жан Луј Фалкони састали су се данас у Градској кући, а тема разговора била је привредна сарадња.

опширније

Коментара: 0

Након 26 година мењања станова, коначно у свом дому

Јужна Србија Инфо 02.12.2019.
Коначно у свом дому

За госпођу Милеву Стаменковић, просветног радника у пензији, и њену породицу ово је врло важан дан. Наиме, ова Лесковчанка и њен супруг, као млади наставници су за време старе Југославије запослили у Хрватској одакле су 1992. године пребегли у родни град.

опширније

Коментара: 0

Подсетник за млађе и оне мало старије: 29. новембар - Дан Републике бивше СФРЈ

Јужна Србија Инфо 29.11.2019.
29. новембар

Дан Републике био је празник у СФРЈ који се славио 29. новембра. Дан Републике је обележавао годишњицу Другог заседања АВНОЈ-а у Јајцу 29. новембра 1943., када су представници партизанског покрета отпора прогласили федерално уређење Југославије и уставотворну скупштину ФНРЈ 29. новембра 1945.

опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 5567  |  Приказано: 1 - 10