Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

9. Учидеши семинар

Bookmark and Share

Београд 02.02.2019. Влада

Од 3. до 8. фебруара 2019. године одржаће се, у Београду, 9. Учидеши семинар, који води Братислав Стајић, црни појас 9. Дан са својим најбољим Мајсторима.

9. Учидеши семинар

Место одржавања семинара је Спортски центар Жарково, улица Проте Милорада Павловића 54, Београд.
Тренинзи ће се одржавати свих ових дана, у континуитету, од 16 до 19 часова.

9-ог фебруара ће бити организована јавна презентација "Интернационалне аикидо академије", са почетком у 15 часова, у Спортском центру Жарково у Београду, поводом јубилеја:

  1. 10 година Интернационалне аикидо академије
  2. 40 година у аикидоу Оснивача и Главног тренера Братислав Стајића

Ове године се навршавајош важних годишњица, 30 година у аикидоу Шихана Дејана Жуже, 26 година у аикидоу Шихана Милорада Вујовића и 25 година у аикидоу оснивача Школе борења Трем из Ниша Дејана Станковића.

Раније се учесником учидеши семинара сматрао ученик, који је живео у самој сали за тренирање, тј. у просторијама предвиђеним за боравак. Подразумевали су се целодневни напорни тренинзи, од раног јутра до касних вечерњих сати. Време између тренинга је било испуњено активностима чишћења и одржавања  сале за тренинге и пратећих просторија, као и сви друге домаћинске активности.

Оваква посвећеност аикидоу и интензитет тренинга су доводили до знатно бржег напредовања у овој борилачкој вештини.

Данас је овај програм прилагођен модерним условима живота, тако да је задржан најважнији део овог начина вежбања, а то је вишедневни интензиван аикидо тренинг. Овако згуснут распоред пробија застоје и блокаде и убрзава напредовање у вештини.

Овом семинару ће присуствовати и чланови наше Интернационалне аикидо академије из иностранства. Неки од њих ће путовати и 5000 км и променити три лета авионом да би учествовали на учидеши семинару.

Шта мислите, да ли они тек тако издвајају своје драгоцено време и новац да би вежбали управо са нама?

Неоспорна је чињеница да је Интернационална аикидо академија, на челу са Братиславом Стајићем и његовим најбољим Мајсторима, један од значајних центара развоја модерног аикидоа у свету. Пружа Вам се прилика да учите и размењујете искуства са Мајсторима аикидоа високог ранга из наше земље као и иностранства. Зашто да то не искористите?

Пријавите се за 9. Учидеши семинар код Вашег тренера! Очекујемо Вас на прослави јубилеја!


#   Београд   спортски центар   борилачки спортови   семинар   Јана Станковић   аикидо   Аикидо клуб Трем   Братислав Стајић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима