Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Конкурс за доделу подстицајних средстава за воћаре

rssBookmark and Share

09.06.2015. Јужна Србија Инфо

Управа за пољопривреду и развој села, расписује К О Н К У Р С за набавку/доделу садног материјала – сертификованог садног материјала.

Фото: Нишко село
Фото: Нишко село

На основу Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја Града Ниша за 2015. годину број 427-15/2015-03 од 30.03.2015. године и Решења о утврђивању критеријума за реализацију мере Инвестиције у физичка средства пољопривредних газдинстава за инвестицију „Подизање нових или обнављање постојећих (крчење и подизање) производних (са наслоном) и матичних засада воћака, хмеља и винове лозе, као и постављање противградних мрежа, објеката и набавка опреме и средстава за тестирање, клонску селекцију, сертификацију, конзервацију и мултипликацију садног материјала“ број 10- 934/2015 од29.05. 2015. године,

Право коришћења подстицајних средстава имају физичка лица – носиоци регистрованих пољопривредних газдинстава са пребивалиштем и производњом на територији Града Ниша и са активним статусом, под условом да  немају захтев за исто улагање у другим јавним фондовима и да су испунили доспеле обавезе по раније одобреним захтевима финансираним из средстава буџета Града Ниша.

Више детаља на: http://www.niskoselo.com/?p=2903#more-2903

Коментара: 0


#   пољопривреда   воћари   инвестиције   додела   Управа за пољопривреду     физичка лица
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима