Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Педијатријски дани Србије у Нишу: Оштар став према колегама који делују против вакцинације деце

rssBookmark and Share

07.10.2017. Јужна Србија Инфо

У Нишу се на Медицинском факултету од 5. до 7. октобра одржавају 48. Педијатријски дани Србије.

Проф. др Саша Живић, Фото: Јужна Србија
Проф. др Саша Живић, Фото: Јужна Србија

Медицински факултет у Нишу, домаћин је стручњацима педијатрима ове области, из Македоније, Црне Горе. Републике Српске, Федареције Босне и Херцеговине и Србије.

Више од 300 еминентних стручњака из ове области имаће прилику да размени своја искустава и стекне нова сазнања, корз многобројна предавања, каже генерални секретар Удружења педијатара Србије проф. др Саша Живић из Ниша, а све у циљу још бољег лечња деце.

Вакцинација деце

Удружење педијатара Србије издало је саопштење поводом евидентног смањења стопе вакцинације деце у коме између осталог кажу да "најоштрије осуђују антивакцилнално деловање посебно колега, педијатара који се декларишу против вакцинације, који представља професионални и етички прекршај, као и да своје аргументе подвргну научној верификацији". 

Коментара: 1


#   Медицински факултет   Саша Живић   педијатрија   Дани педијатара Србије   Удружење педијатара
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+2) (-)

    Petar, 02.11.2017.:
    To koliko su stručnjaci pedijatrije vidi se po tome koliko su nam zdrava deca. Oni su postali stručnjaci u biznisu,fantastično se prodaju farmaciskoj mafiji ! Da su vakcine dobre bili bi smo sve zdraviji a mi smo sve bolesniji ! Desetostruki I stostruki porasti bolesti,astma,alergije,autizam,razne auto imune bolesti,rak,dijabetes...!!!!!!!!


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима