Јужна Србија Инфо

Ротари клуб Прокупље донирао Дому здравља у Куршумлији апарат вредан 760 хиљада динара

rssBookmark and Share

Куршумлија 21.04.2018. Јужна Србија Инфо

Rotary клуб Прокупље донирао је куршумлијском Дому Здравља апарат за одређивање параметара крвне слике (хематолошки бројач „Mindraj BCS“), у вредности од 760.000 динара, где је тим поводом у кабинету председника oпштине Куршумлија – Радољуба Видића одржан радни састанак, коjeм су присуствовали: оснивач Rotary клуба Прокупље – Звонко Стојиљковић, актуелни председник РК – Саша Богдановић и члан РК из Куршумлије – Милан Степановић .

Ротари клуб Прокупље донирао Дому здравља у Куршумлији апарат вредан 760 хиљада динара

Након званичног дела посете куршумлијској општини, чланови Rotary клуба, обишли су Дом Здравља у Куршумлији и поклонили поменути апарат, са циљем да се у наступајућем периоду реализује више оваквих акција.

Директор Дома Здравља, др Уранија Петровић, срдачно се захвалила донаторима, наглашавајући да су овакве донације од изузетног значаја за грађане куршумлијске општине, а том приликом присутнима се обратила и заменик директора, др Биљана Петровић.

Председник Rotary клуба из Прокупља – Саша Богдановић, нагласио је да је ово друга посета Дому Здравља у Куршумлији истакавши тим поводом:

„Ова је наша друга посета Дому здравља у Куршумлији. Пре пар година донирали смо осам болничких кревета са најсавременијом механизацијом и пнеуматиком. Надам се да смо помогли Дому здравља у Куршумлији да побољша своје здравствене услуге. Овај Дом здравља заслужује и много више и у даљем периоду искрено верујем да ћемо спровести још неку заједничку акцију“, истакао је Богдановић додајући да је за Куршумлију урађено још неколико вредних донација.

Коментара: 0


#   Куршумлија   Уранија Петровић   Дом здравља   Радољуб Видић   Дом здравља Куршумлија   Ротари клуб   Саша Богдановић   Ротари Прокупље
@


 


[ Додај коментар ]