Јужна Србија Инфо

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

Трагедија у Сурдулици: Прегазио колима човека, избо ножем његову жену, па себи пререзао вратБазени "Чаир" отворени од данасПочаст војводи Синђелићу и храбрим јунацима "Боја на Чегру"Нова, "паметна стајалишта" за градске аутобусе у НишуОдложено рочиште, "Малчански берберин" треба да се упозна са налазом вештакаИзмењена уредба о начину пријаве за добијање помоћи од 100 евраПосебан Спасовдан - Вазнесење Христово у Нишавском округу уз добре резултате и висок ниво рада


Након паузе од готово три месеца, Дневни боравак за децу ометену у развоју „Сунце” у Водицама, од данас је поново отворен за своје кориснике.
Како су потврдили у ПУ Лесковац, полиција је ухапсила је М. Ј. (20) из Лебана због сумње да је прошле ноћи у близини хотела у Лебану, више пута ножем убо 24-годишњег младића и нанео му тешке телесне повреде...
Осмаци се враћају у клупе бог пробног завршног испита и данас су преузели тестове из матерњег језика и комбиновани тест. У уторак решавају тест из математике, а са разредним старешинама се договарају и о поправљању оцена.
Листа "Ниш мој град", коју чине лидерски тројац Драгослав Ћирковић, Бранислав Јовановић, и Миодраг Станковић, предала је потписе за одборнике Скупштине града, на предстојећим локалним изборима 21. јуна.
Нове, увећане акцизе на гориво почеће да важе од 1. јула, одлучила је Влада Србије.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 31. мај 2020. године. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца.
Топао викенд у најави, препорука надлежних специјалиста за заразне болести уз строга правила омогућиће Грцима да већ у суботу бораве на некој од преко 500 плажа које су се организовале у складу са правилима.
Раднички ће у петак 22. маја од 10 часова одиграти пријатељску утакмицу против Радника из Сурдулице.
Савет „Драинчевих књижевних сусрета“ објавио је конкурс за доделу „Драинчеве награде за поезију“. За награду могу да конкуришу збирке песама, прво издање објављено 2019. године на српском говорном подручју.
У Републици Србији је до 15.00 часова 2020. године регистровано укупно 11.454 потврђених случајева COVID-a 19.
Нишки џез фестивал "Нишвил" одржаће се од 7. до 16. августа, док ће главни фестивалски програм програм бити од 13. до 16. августа.
Отворени и затворени базени Спортског центра "Чаир", почињу да раде од данас 1.јуна. 2020.
Начелница Нишавског округа и чланица ГО СНС Драгана Сотировски гостовала је у емисији "Одгвоворни" на РТВ Белами
Деценијама се говори о коначном уређењу и статусу Старог гробља, које би (више пута најављивано) могло да постане Меморијални комплекс. Садашњи изглед, чини се најгори до сада, не говори у прилог томе.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима