Јужна Србија Инфо

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

"Предајом кључева Града", почели 54. Филмски сусрети у Нишу (ФОТО)Кроз сарадњу Србије и Словеније и новог "моста пријатељства" заједно ка ЕУБура око одласка др Миодрага Стојковића из СрбијеОтпор пензионера продаји бања: Куршумлијску продали с попустом од милион евраМинистар тврди да је хитна помоћ из Сурдулице стигла за 12 минута до Власинског језераИнфаркт на "Чаиру": Мушкарац преминуо на базенуБурек са чварцима тежак 150 килограма


Локална самоуправа у сарадњи са Шумском управом Прокупље, обезбедила је средства за санацију путева у неколико удаљених планинских села, на подручју Житног Потока.
Цариници су 22. августа 2019. године, на граничном прелазу Градина, задржали више од четири тоне сумњиве гардеробе и запленили 14.000 непријављених евра.
Екипа Удружења пензионера Тигра из Пирота свеукупни је победник „12. Мини Олимпијаде спорта, здравља и културе Трећег доба, Ниш-2019“, одржане у Светосавском парку и дворишту ОШ „Свети Сава“. Друго место припало је екипи Удружења пензионера општине Нишка Бања, трећи су били такмичари из Бабушнице.
Ових дана актуелан је интервју који је наш познати генетичар Миодраг Стојковић дао листу Недељник, па нису изостале реакције грађана, јавних личности и политичара, укључујући и државни врх.
По којим ценама Србија уговара изградњу путева, а колико на крају стварно плати?
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 25. август 2019. године. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца.
28. августа у Медвеђи се одржава друга по реду "Сачијада", такмичење у припреми традиционалних јела под сачем.
Фудбалери Радничког у недељу од 18.30 сати дочекују Спартак из Суботице у сусрету 6. кола Суперлиге Србије. Раднички у овај меч улази као петопласирани тим лиге са десет бодова на свом конту, док је Спартак на осмој позицији са шест бодова.
Према гласовима публике, Тихомир Станић, проглашен је за глумца прве фестивалске вечери "Филмских сусрета" у Нишу.
У врелим летњим данима на своје здравствено стање пажњу посебно мора да обрате срчани болесници. Због наглих промена температура, саветују лекари опрез, редовно узимање терапије и постепено прилагођавање на промену температуре, како не би дошло до срчаних удара.
Естрадна југословенска и српска звезда Лепа Брена, наступила је вечерас на "Данима Врања. Она је у граду јужњачког севдаха, одржала концерт, још пре пре 30 година.
Данашњи летови на редовној линији "Ер Србије" за Тиват, Франкфурт и Будимпешту са нишког аеродрома су отказан из техничких разлога.
Београд и Скопље ће новим Коридором преко Ниша бити удаљени три и по сата вожње.
Судећи по објави на званичној Фејсбук страници актуелног градоначелника Ниша Дарка Булатовића одговор на ово питање, на први поглед, није тешко дати.