Južna Srbija Info

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Zorana Mihajlović povodom hapšenja Kačara: Stranka treba da se "pobrine" za one koji ne rade dobro! (VIDEO)Uhapšen gradski većnik, 27-godišnji Branislav Kačar3.500 Bugara, Slovaka i Grka za doček Nove godine u NišuProtest instruktora auto-škola u Nišu (VIDEO)Niški taksista opljačkao i prebio AustrijancaRanjen muškarac (33) u niškom naselju DuvaništeČetvrta pobeda u nizu, Radnički srušio i Čukarički


Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović i gradonačelnik Niša Darko Bulatović, komentarisali su danas u Nišu, hapšenje gradskog većnika Branislava Kačara, osumnjičenog za malverzacije.
Kako su potvrdili u PU Niš, policija je uhapsila člana Gradskog veća zaduženog za sport i omladinu Branislava Kačara (27) iz Niša, zbog sumnje da je počinio krivično delo "trgovina uticajem". Za Kačara (SNS) se sumnja da je umešan u malverzacije u vezi sa isplatom novca iz gradskog budžeta namenjenog srpotskim klubovima.
U Aleksincu danas živi Sveta Pancer, klavir štimer, koji je štimovanje klavira učio od Ladislava Baloga, slepog pijaniste, rođenog davne 1901.godine.
Hapšenje gradskog većnika i visokog funkcionera SNS Branislava Kačara, bliskog saradnika gradonačelnika Niša, pod optužbom za korupciju, predstavlja najbolju potvrdu tvrdnji Narodne stranke da se središte i najveći generator korupcije i kriminala u našem gradu nalazi u vladajućoj stranci.
Grad Pirot ima desetogodišnje iskustvo u prekograničnim programima sa Republikom Bugarskom. Uspešnom realizacijom mnogih projekata iz oblasti kulture, sporta, infrastrukture i turizma, do sada je kroz susedske programe i sredstvima iz Evropskih fondova - u ovaj grad uloženo oko 12 miliona evra.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu.
U prisustvu rukovodstva Grada, članova Gradskog veća, direktora i predstavnika gradskih i republičkih javnih ustanova i preduzeća, prezentovani su rezultati istraživanja u okviru projekta „Grad Vranje kao brend“.
Andrija osvojio je drugo mesto za našu reprezentaciju na takmičenju zemalja centralne Evrope rumunskom u gradu Trgovište, u disciplini 100m kraul sa novim ličnim rekordom 52.21.
U utorak 12. decembra 2017. u Koncertno-izložbenom prostoru, Knjaževačka 2a, sa početkom u 20 časova nastupiće Banjalučki trio u sastavu Yeon Ju Jeong - violina, Marija Pilipović - flauta i Biljana Jašić – Radovanović - klavir.
Epidemija malih boginja u Nišu ne jenjava, a prema rečima profesora dr Zorana Veličkovića, načelnika Centra za kontrolu i prevenciju bolesti Instituta za javno zdravlje Niš, trenutno je 23 osoba obolelo od malih boginja, pišu Narodne novine.
5 mesta koja treba zaobilaziti u širokom luku
Svi toplotni izvori su startovali na vreme i vrše urednu proizvodnju toplotne energije. Režim rada toplotnih izvora u toku dana zavisiće od uslova spoljne temperature.
Jedna od prvih stvari koje naučite u NASA glasi: ne pratite vesti u medijima. U NASI su televizori isključeni.
Danas je internet mnogima od nas postao glavnim izvorom informacija. Čitanje dnevnih vesti, blogova, gledanje video sadržaja, pa čak i slušanje radija se odvija upravo putem interneta. Stalno smo spojeni na mrežu svih mreža i tražimo instant informaciju.