Južna Srbija Info

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Sa novom fabrikom "Leoni" će ukupno zapošljavati 11.000 radnikaMaloletnik iz Popovca prebio muškaracaVučić: "Iš" nije pristojno, ime mi je Aleksandar! (VIDEO)Još jedan veliki gest Elejn Lejkok: Donacija vredna više od 100 hiljada evra za Specijalnu bolnicu "Ozren" u SokobanjiPreuzmite svoj besplatan vaučer od 5.000 dinara za odmor u Sokobanji, Niškoj Banji, Nišu...Niška opozicija se pridružuje protestima građana protiv ustupanja aerodroma "Konstantin Veliki"KC Niš: Komisija će utvrditi zašto se kabl zapalio tokom operacije (VIDEO)


Sajam obrazovanja, na kome su se predstavile srednje škole, više škole i fakulteti iz Niša i okoline održan je u Oficirskom domu.
Carinici su 20. aprila 2018. godine na ispostavi Pošta Beograd u jednoj od pošiljaka adresiranoj na primaoca u Americi pronašli 17 starih novčića za koje se sumnja da bi mogli predstavljati kulutrno blago.
Osnovna škola „Miroslav Antić“ iz Niša je, zajedno sa EU info kutkom Grada Niša, organizovala u prostorijama svoje škole predavanje o kulturno istorijskom nasleđu Grada Niša.
Izborna skupština "Dosta je bilo" izabrala je u subotu novo rukovodstvo. Za predsednika "Dosta je bilo" izabran je narodni poslanik dr Branislav Mihajlović iz Bora.
Kompanija "Leoni" otvoriće sutra u Nišu novi proizvodni pogon, pod čijim krovom će posao naći 1.125 radnika, a generalni direktor Klemens Saks ističe da su dosadašnje investicije "Leonija" u Srbiji dostigle 75 miliona evra, i najavljuje nove.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 22. april 2018. godine.
Preuzimanjem besplatnih vaučera za smeštaj u Srbiji dobijate mogućnost da, veoma povoljno, obezbedite za sebe trenutke aktivnog odmora u penzionerskim danima ili kratak predah u brzom ritmu radne svakodnevice.
Srpski atletičari Kristijan Stošić, član AK ,,Vranjski maratonci" i Nora Trklja iz Crvene zvezde pobednici su današnjeg 31. Beogradskog maratona.
Svetski dan knjige i autorskih prava obeležava se 23. aprila svake godine. Odluka o obeležavanju Svetskog dana knjige i autorskih prava doneta je na Generalnoj konferenciji UNESKO-a održanoj u Parizu 1995. godine.
Sutra 22. aprila građani će imati priliku da izvrše besplatne preglde bez zakazivanja i knjižice u Kliničkom centru Niš.
Sjajno, lagano, smešno, duhovito, realno predstavljen brak i ljubav, komentari su publike koja je gledala mjuzikl „Brak u stvari ljubav“ u Pozorištu na Terazijama u Beogradu. Ovaj svojevrstan kabare do sada je doživeo 120 izvođenja. Sada i na repertoaru Doma Vojske u Nišu 25. aprila u 20 časova.
U Oficirskom domu otvoren je Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje i uz podršku Grada Niša.
Po oceni akademika Dejana Popovića, mogućnost za zapošljavanjem preko 20.000 ljudi u IT sektoru je fama
Ako se pitate da li postoji razlika između monitoringa i gps praćenja vozila, trebalo bi da znate da je gps monitoring sveobuhvatniji pojam. Naime, to znači da pod monitoring spade i gps praćenje vozila, lica, ali i drugih načina za sprečavanje provala i krađa, kao i za sprečavanje zloupotreba.