Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Blog

web dnevnici, web blog, kolumne...

<<<45678>>>Ukupno: 503  |  Prikazano: 51 - 60

GPS praćenje vozila i monitoring

Nikola Stojanović 04.04.2018.
GPS praćenje

Ako se pitate da li postoji razlika između monitoringa i gps praćenja vozila, trebalo bi da znate da je gps monitoring sveobuhvatniji pojam. Naime, to znači da pod monitoring spade i gps praćenje vozila, lica, ali i drugih načina za sprečavanje provala i krađa, kao i za sprečavanje zloupotreba.

opširnije

Komentara: 2

Kako digitalna era utiče na poslovanje preduzeća?

Nikola Stojanović 26.03.2018.
Digitalna era i poslovanje

Razvoj digitalne ere umnogome je uticao na samo poslovanje preduzeća tako što se od jednog tradicionalnog načina poslovanja prešlo na savremeni oblik koji podrazumeva lakše dolaženja do traženih informacija od strane svih vrsta potrošača na tržištu.

opširnije

Komentara: 0

SAD ima tajno oružje H!B

FES TV 14.03.2018.
Kako SAD vladaju svetom

Ironičan video koji prenosi surovu istinu... Otkriveno je kako Amerika već ceo jedan vek vlada svetom. To više nije tajna !

opširnije

Komentara: 0

Njima niko ništa ne može, mogu da kupe sve

01.02.2018.
Njima niko ništa ne može

Priča sa Fejsbuk profila jednog Kruševljanina govori o stanju u ovom gradu, ali i u celoj Srbiji. Lokalni moćnici puni para, kojima niko ništa ne može.

opširnije

Komentara: 0

Eksperti opšte prakse!

Miodrag Tasić 25.01.2018.
Eksperti opšte prakse!

Čovek se ponekad zapita zašto je izmišljen televizor? Čemu služi taj "prozor u svet?" Neki smatraju za obrazovanje stanovništva. Drugi su mišljenja da je prvenstvena uloga televizije zabava i uveseljavanje!

opširnije

Komentara: 0

Miodrag Tasić: Godina prođe, nikako da sjaši!

Miodrag Tasić 31.12.2017.
Godina prođe, nikako da sjaši!

Prođe leto sedamnaesto. Mislimo na godinu koja neumitno iščezava. Kao i mi s njom, uostalom. A ono, nikako da sjaši, misli se na pritiske, ucene, pretnje, kojima smo neprestano izloženi. Svaka sličnost s događajima i ličnostima, čitaj ličnošću, slučajna je i zlonamerna od onih koji bi je potražili negde drugde!

opširnije

Komentara: 0

Ljubomir Živkov Klinička slika

Ljubomir Živkov 21.12.2017.
Klinička slika

U Nišu je tik uz predsednika Republike bio građanin Bosne i Hercegovine, Dodik Milorad, zvani naravno Mile, da ne znam ko je mislio bih da je Vučićev telohranitelj.

opširnije

Komentara: 0

Ironija sudbine

Miodrag Tasić, Aleksinačke vesti 17.12.2017.
Ironija sudbine

Živimo u interesantnom vremenu. Događaji se ređaju kao na filmskoj traci. Pretnje atomskim ratom između dve nuklearne sile; Amerike i Severne Koreje. Kako da te ne zabrine? Mada smo mi Srbi oguglali na sve, pa bi verovatno i na radijaciju. Postali smo imuni!

opširnije

Komentara: 0

Uticaj interneta i čitanje u digitalnom dobu

Alisa Mura 11.12.2017.
Bitka koju ne smemo izgubiti

Danas je internet mnogima od nas postao glavnim izvorom informacija. Čitanje dnevnih vesti, blogova, gledanje video sadržaja, pa čak i slušanje radija se odvija upravo putem interneta. Stalno smo spojeni na mrežu svih mreža i tražimo instant informaciju.

opširnije

Komentara: 0

Iz istorije: Priče za nezaborav

Miodrag Tasić, Aleksinac Net 08.12.2017.
Priče za nezaborav

Krajem 19. i početkom 20. veka na Balkanu su postojale dve samostalne srpske države; Kraljevina Srbija i Kraljevina Crna Gora.

opširnije

Komentara: 0

<<<45678>>>Ukupno: 503  |  Prikazano: 51 - 60


Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima