Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

9 godina odlične saradnje Naftne industrije Srbije i Grada Niša

rssBookmark and Share

06.12.2017. Južna Srbija Info

U poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu predstavljeni su rezultati saradnje NIS-a i lokalnih zajednica iz cele Srbije, sa kojima kompanija NIS već 9 godina razvija saradnju kroz program „Zajednici zajedno“.

9 godina odlične saradnje Naftne industrije Srbije i Grada Niša

Svečanosti su prisustvovali generalni direktor kompanije Kiril Tjurdenjev, potpredsednik Pokrajinske Vlade Đorđe Milićević i gradonačelnici i predsednici 11 gradova i opština sa kojima NIS sarađuje, među kojima se našao i gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Gradonačelnik Bulatović ovom prilikom istakao je značaj programa „Zajednici zajedno“, pre svega u najvišem stepenu društvene odgovornosti koju NIS pokazuje. „Osam godina zajedničkog rada, 67 projekata, više od 70 miliona dinara za oblast obrazovanja, kulture, socijalne zaštite i pomoći deci, mladima, bolesnima je nešto što smo radili zajedno i na čemu smo vam neizmerno zahvalni. Vrednost ovog programa se ogleda i u tome što ovaj zajednički posao radimo otvoreno i javno, ali je najveća vrednost naš zajednički rad. Na tome sam vam i lično zahvalan i prenosim pozdrave svih građana Niša.“

Pored zvanične prezentacije rezultata programa, opštine i gradovi iz Srbije, predstavili su se i svojim lokalnim autentičnim proizvodima, hranom i narodnim nošnjama, koje su prezentovali na štandovima u foajeu NIS-ovog poslovnog centra u Novom Sadu.


#   Darko Bulatović   NIS   Zajednici zajedno program
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima