Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dan dočeka pravoslavne Nove godine ispunjen brojnim manifestacijama, organizator moli građane da ne donose pirotehnička sredstva

rssBookmark and Share

Niš 11.01.2018. Južna Srbija Info

Gradska opština Medijana tradicionalno organizuje doček pravoslavne Nove godine u subotu, 13. januara 2018. godine u Parku Svetog Save. Nastupiće jedan od trenutno najpopularnijih bendova u Srbiji- „Tropiko bend“. Koncert počinje u 22 sata i 30 minuta i trajaće do 01.00 sat iza ponoći.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Nova godina po Julijanskom kalendaru u organizaciji najveće niške opštine biće dočekana uz odbrojavanje i pratnju vatrometa. Apelujemo na posetioce da ne donose pirotehnička sredstva, jer će time ugroziti svoju i bezbednost svih učesnika i gostiju navedenog događaja.

Istog dana, u subotu 13. januara sa početkom u 11.00 sati posetioci će moći da vide scensko-lutkarski mjuzikl Pozorišta lutaka u Nišu pod nazivom „Kako su postala dobra deca“, koji prati rođenje i razvoj dece. U nastavku, od 13.00 časova biće izvedena predstava Dramskog pozorišta „Dragomir Asenov“ –  „Prljave pare“ iz Montane u Bugarskoj, koja na šaljiv način opisuje odnos prema novcu. Ova predstava izvodi se na bugarskom jeziku.

Predstave su deo projekta „Unapređenje nematerijalne kulturne baštine u prekograničnom regionu“ koji Gradska opština Medijana realizuje u saradnji sa bugarskim gradom Montana.

Komentara: 0


#   Niš   Nova godina   Medijana gradska opština   park Svetog Save   Tropiko bend   Srpska nova godina   Gradska opština
@


 


[ Dodaj komentar ]