Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Izbor direktora: Kompenzacija za odustajanjeili kazna za partijsku nedisciplinu?

rssBookmark and Share

16.10.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Sednica Skupštine grada Niša na kojoj bi trebalo da se raspravlja o izboru direktora javnih preduzeća još uvek nije zakazana, dok se u gradskikm kuloarima prepričavaju priče, koji će od kandidata biti predložen i izabran.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Više nije tajna da je prošlog petka održan sastanak odborničke grupe Srpske napredne stranke u Nišu, na kojoj je po instrukcijama iz Beograda predložen nešto izmenjen raspored kandidata, sa liste prva tri bodovana Komisije za izbor direktora.

Naime, zbog neslaganja oko kandidata i prašine koja se podigla u javnosti, po svoj prilici prvi sa liste Komisije za nekoliko niških preduzeća, neće biti predložen Skupštini na glasanje, već drugi, u nekim slučajevima čak i treći.

Da kombinatorika i trgovina još uvek nije završena, govori i podtak da su u opticaju ponude i "pretnje".

Kako nezvanično saznajemo, kao konpenzacija za odustajenje, kandidatima se nudi drugo radno mesto ili sankcije za kršenje partijske discipline u slučaju da se ponuđeno ne prihvati?

Sednica niškog parlamenta na čijem bi se dnevnom redu našla i rasprava o izboru direktora, mogla bi da bude održana u sredu 18. ili u petak 20. oktobra..

Komentara: 0


#   SNS   javna preduzeća   Skupština grada Niša   radno mesto   Komisija za izbor direktora
@sns_srbija @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}