Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Još uvek neprohodni putevi ka Lazarevom selu, Lautovu i Radikinoj Bari

rssBookmark and Share

Niš 14.01.2019. Belami, Južna Srbija Info

Iako su iz niškog štaba Zimske službe prognozirali da će putevi ka Lazarevom selu, Lautovu i Radikinoj Bari biti očišćeni tokom prethodnog dana, ovi putni pravci su i dalje neprohodni.

Arhivska fotografija
Arhivska fotografija

Kako kaže Svetislav Manić, šef štaba Zimske službe, problem su veliki usponi i velika količina snega na ovim putnim pravcima. On dodaje da je AB Putogradnja angažovala tri buldožera i tri kamiona na ovim putnim pravcima, ali će u toku dana uključiti još mašina.

Manić kaže da su ostali putni pravci prohodni, a da je u gradu situacija dobra. Javno komunalno preduzeće Medijana sada čisti trotoare i sporedne ulice objašnjava Manić. On dodaje da se zbog niskih temperatura u večernjim satima može se očekiva poledica na putevima.

Iz štaba Zimske službe ne mogu  sa sigrunošću da tvrde kada će putni pravci ka tri zavejana niška sela biti prohodni.

Komentara: 1


#   Niš   zimska služba   čišćenje snega   zimske službe   Radikina bara   Svetislav Manić
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    Istina, 14.01.2019.:
    Kako lažu,neverovatno...i prethodnih godina su padale,možda i veće količine snega,pa su putari to uspešno čistili,dok sada nisu uspeli ni 3 dana nakon poslednje padavine.U Niškoj banji nisu očistili nijednu,tzv.sporednu ulicu,koja nije u samom centru.Ulica prema crkvi,Sinđelićeva,je započeta 50 metara i tako ostavljena,sa ogromnim snegom na sred ulice jer navodno nisu bezbedni.Od čega nisu bezbedni?Uostalom,pošto je ta ulica sa većim usponom,logično je da se čisti od vrha prema podnožju,odnosno početku ulice jer su tako i ranije čistilii mnogo je lakše ali sada neki genije od vozača je krenuo da gura sneg uzbrdo i logično da nije htelo tako lagano da se očisti ali verovatno su i tu stranački kadrovi zapošljeni,iako nemaju pojma sa poslom koji obavljaju.


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima