Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Konačno počelo sređivanje Palilulske rampe

rssBookmark and Share

Niš 07.12.2017. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović, sa svojim saradnicima obišao je radove na rekonstrukciji pružnog prelaza koji se nalazi na teritoriji opštine Palilula, popularnu Palilulsku rampu.

Konačno počelo sređivanje Palilulske rampe

"Zbog velikih problema koje Niš ima sa pružnim prelazima, doneta je odluka da Grad Niš, zajedno sa Železnicom Srbije, uloži neophodna finansijska sredstva za rekonstrukciju istih. Obnavljanje pružnih prelaza", ističe gradonačelnik Bulatović, podrazumeva kompletnu zamenu konstrukcije i podloge, pri čemu se očekuje da vozovi krenu već danas, 7. decembra 2017. godine, do 17 sati.

Asfaltiranje i saniranje pružnih prelaza, prema rečima gradonačelnika Niša, počeće u prepodnevnim satima 08. decembra 2017. godine. On je istakao da troškove rekonstrukcije snose Grad i Železnica Srbije. „Za ovu namenu Grad je iz svog budžeta izdvojio tri miliona dinara“, poručio je Bulatović. „Sa svoje strane“, dodao je, „železnica izdvaja sredstva za svu neophodnu opremu“.

Na teritoriji Grada Niša rekonstruiše se više pružnih prelaza kod Apelacionog suda, u ulici Dimitrija Tucovića i na teritoriji Brzog Broda, na potezu „Cumtobel“ – Suvi Do.

Komentara: 0


#   Niš   Darko Bulatović   rekonstrukcija   pružni prelaz   Dimitrija Tucovića   Palilulska rampa
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima