Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mihajlovićeva će boraviti do kraja nedelje na istočnom kraku Koridora 10

rssBookmark and Share

Bela Palanka 16.07.2019.

Ministarka i predstavnici ministarstva saobraćaja će od srede do subote boraviti na gradilištu na istočnom kraku Koridora 10

Mihajlovićeva će boraviti do kraja nedelje na istočnom kraku Koridora 10

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, zajedno sa saradnicima – državnim sekretarima i pomoćnicima i savetnicima u Ministarstvu, boraviće od srede, 17. jula do subote, 21. jula 2019. godine, na istočnom kraku Koridora 10.

Tokom boravka na istočnom kraku Koridora 10 Mihajlovićeva će sa saradnicima biti svakodnevno prisutna na gradilištu na poslednjoj deonici u izgradnji, Bancarevo - Crvena Reka, i imati sastanke u kampu u Beloj Palanci sa izvođačima radova i ostalim učesnicima u projektu.

Tokom posete istočnoj Srbiji, pored kontrole radova na Koridoru, potpredsednica Vlade razgovaraće i sa načelnicima okruga, sa lokalnim samoupravama iz Pirotskog i Topličkog okruga, sa predstavnicima Slobodne zone Pirot, i imati sastanke sa državnim i javnim preduzećima iz resora.

Mediji će imati priliku da u petak prvi obiđu izgrađenu trasu autoputa dugu 22 kilometra od Proseka do Crvene Reke.

Predviđeni su, između ostalog i sastanci i zajednički obilasci deonica istočnog kraka Koridora 10 sa regionalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, sa šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim.

Mihajlovićeva će obići i radove na izgradnji stanova za snage bezbednosti u Vranju i proveriti funkcionisanje saobraćaja u letnjoj sezoni na deonicama Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, koje su u maju puštene u saobraćaj.

Komentara: 0


#   Bela Palanka   auto-put   Zorana Mihajlović   koridor 10   Crvena Reka   Slobodna zona Pirot   Bancarevo
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima