Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mihajlovićeva: Nisam promenila mišljenje da niškim aerodromom treba da upravlja Vlada Srbije!

rssBookmark and Share

Niš 12.04.2018. Južna Srbija Info

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je da ostaje pri stavu da je prelazak upravljanja niškim aerodromom “Konstantin Veliki” sa Grada Niša na Vladu Srbije u interesu bržeg razvoja tog aerodroma, a da je konačna odluka na odbornicima Skupštine Grada Niša.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

“Nisam promenila mišljenje da Aerodromom “Konstantin Veliki” treba da upravlja Vlada Srbije, jer je to najbrži i najefikasniji način da nastavimo sa ulaganjima u niški aerodrom, a sve argumente u prilog tome sam već iznela”, rekla je Mihajlovićeva, odgovarajući na pitanja novinara u Vladi Srbije o situaciji u vezi s niškim aerodromom.

Ona je naglasila da je Aerodrom “Konstantin Veliki” u Nišu bio državni i ostaje državni. “Niko ništa neće odneti iz Niša, neće biti promena za zaposlene na aerodromu, niti za one koji ga koriste, već se samo menja način na koji će se u njega ulagati. Nije Niš van Srbije, nego u Srbiji, kao što država Srbija ostaje prisutna u Nišu”, poručila je Mihajlovićeva.

foto: Južna Srbija

Komentara: 0


#   Niš   Južna Srbija region   Zorana Mihajlović   Vlada Republike Srbije   aerodrom
@Vlada_SR @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}