Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ples i takmičenje za zdravije odrastanje

rssBookmark and Share

Niš 18.03.2019. Južna Srbija Info

U Nišu je u nedelju održano Regionalno takmičenje u plesu pod pokroviteljstvom Gradske opštine Medijana, u organizaciji Plesnog kluba “Duende” i Ruskog kluba

Ples i takmičenje za zdravije odrastanje

U Nišu je posle mnogo godina održano regionalno takmičenje u plesu pod pokroviteljstvom GO Medijana i organizaciji Plesnog kluba “Duende” i Ruskog kluba.

Takmičili su se igrači uzrasta od pet do 18 godina u sportskom plesu, latino-američkim igrama, standardnom, modernom i džez baletu.

Učestvovalo je skoro 300 plesača iz Niša, Leskovca, Vlasotinca, Pirota i Aleksinca.

Organizatori kažu da je cilj festivala okupljanje što većeg broja dece koja plešu i bave se društvenom aktivnošću koja ne iziskuje sedenje pored računara ili korišćenje mobilnog telefona.

Predsednik GO Medijana Nebojša Kocić, kaže da su mladi prioritet u radu opštine i da ovakve manifestacije doprinose ne samo druženju, već i razvoju sportskog duha i zdravijem odrastanju novih generacija.Najbolji učesnici svojevrsne priredbe nagrađeni su peharima, medaljama i zahvalnicama. Cilj je da niška smotra mladih plesača preraste u republičku i okupi još veći broj takmičara.

 

Komentara: 0


#   Niš   mladi   Medijana gradska opština   takmičenje   ples   Nebojša Kocić
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}