Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počelo saniranje udarnih rupa na niškim kolovozima

rssBookmark and Share

Niš 13.03.2018. Južna Srbija Info

Saniranje udarnih rupa na niškim kolovozima, koje su zadavale velike probleme ovih dana vozačima, počelo je danas. Prema rečima direktora Direkcije za izgradnju grada Nebojše Lovića krenulo se sa sređivanjem kolovoza u ulicama prvog stepena prioriteta, gde se odvija gradski saobraćaj.

Počelo saniranje udarnih rupa na niškim kolovozima

Na terenu su tri ekipe koje od ranog jutra rade, na Bulevaru 12.Febraur, kao i u centru grada, u Voždovoj ulici. Rupe će biti sanirane i u ulici Dimitrija Tucovića, bulevaru Nikole Tesle, Knjaževačkoj, ulici Kosovke devojke, kao i na Bulevaru Cara Konstantina. Prema Lovićevim rečima, nakon što se završi sređivanje ulica prvog stepena prioriteta, saniraće se rupe i u ulicama drugog stepena, kao i na seoskom području. On je napomenuo da su rupe nastala usled veće količine soli koja je u prethodnom periodu bačena, ali i zbog lošeg kvaliteta radova. Lović je dodao da će u narednom periodu kvalitet radova biti na većem nivou i da će se pristupiti takozvanom presvlačenju ulica.

Član Gradskog veća Miloš Milošević istakao je da je Grad za sređivanje ulica i ove godine izdvojio 40 miliona dinara kao i lane i da je prvo lepo vreme iskorišćeno kako bi se sanirale rupe koje su učesnicim u saobraćaju izazivale velike probleme. On je naglasio da dvogodišnji ugovor sa izvođačem radova nije predviđao rad vikendom i u nočnoj smeni te je apelovao na građane za strpljenje i dodao da će ubuduće Grad nastojati da izdvaja i veću sumu kako bi se ovakve redovne stvari, poput saniranja rupa na niškim ulicama, izvodile u noćnim satima kada je frekvencija saobraćaja znatno manja.

Komentara: 0


#   Niš   Direkcija za izgradnju   Dimitrija Tucovića   udarne rupe   saniranje   Miloš Milošević
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima