Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Posao za 400 najuspešnijih učenika srednjih medicinskih škola

rssBookmark and Share

Niš 28.05.2019. Južna Srbija Info

Vlada Republike Srbije i Ministarstvo zdravlja doneli su odluku o tome da zaposle 400 najuspešnijih medicinskih radnika sa srednjom stručnom spremom u zdravstvenim ustanovama u Nišu i širom Srbije.

Posao za 400 najuspešnijih učenika srednjih medicinskih škola

U saopštenju se navodi da je planirano da se omogući radno angažovanje najuspešnijih učenika tri profila srednjih medicinskih škola za zanimanja medicinska sestra-tehničar, pedijatrijska sestra, ginekološko-akušerska sestra.

Poziv se odnosi isključivo na kandidate koji su završili srednje medicinske škole u školskim godinama 2014/2015, 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018. godine, a kandidati treba da se prijave do 31. maja.

Prioritet pri razgovoru imaće kandidati koji su završili školovanje sa najboljim uspehom, a radi razmatranja prijave neophodno je da kandidat ima dokaz o položenom stručnom ispitu.

Kandidati koji ne uspunjavaju ove uslove neće biti kontaktirani.

Prijave mogu podneti isključivo kandidati koji su završili državne srednje medicinske škole na celoj teritoriji Srbije i nisu u radnom odnosu u struci na neodređeno vreme.

Prijava i pozivanje će se obavljati isključivo elektronskim putem, a obrazac prijave se nalazi na sajtu Ministarstva zdravlja.

Obrazac je potrebno popuniti potpunim i tačnim podacima i poslati na imejl adresu akicijazaposljavanja2019@zdravlje.gov.rs najkasnije do petka, 31. maja.

Neblagovremeno podnete prijave, prijave koje ne sadrže sve neophodne podatke na obrascu, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju pomenute uslove neće biti razmatrane.

Zapošljavanje će biti obavljeno u skladu sa kadrovskim planovima zdravstvenih ustanova i finansijskim planom Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, dodaje se u saopštenju.

Komentara: 0


#   Niš   zapošljavanje   Klinički centar Niš   Ministartvo zdravlja   medicinske sestre   medicinska sestra   1. maj
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima