Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Supruga predsednika Vučića u Kuršumliji uručila poklone prvacima OŠ "Drinka Pavlović" i obišla petočlanu porodicu Stevanović

rssBookmark and Share

Kuršumlija 05.09.2019. Novosti, Južna Srbija Info

Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije, obišla je opštinu Kuršumlija i tom prilikom uručila poklone učenicima koji kreću u prvi razred Osnovne škole „Drinka Pavlović“. Deci su uručeni pokloni sa dodatnim sadržajem za učenje, koji će im pomoći da lakše savladaju školsko gradivo.

Foto: Novosti
Foto: Novosti

Školi su donirana i nastavna pomagala, kao što su interaktivna tabla, projektor, košarkaške table, odbojkaške mreže i lopte.

– Radujem se što sam imala priliku da se ponovo družim sa najmlađima u Kuršumliji, kojima je pomoć nas odraslih u ovom periodu najvažnija. Želeli smo da prvi školski dan obeležimo u opuštenoj atmosferi i prijatnom druženju. Mališani su se najviše obradovali prigodnim poklonima u vidu osnovnog školskog pribora i sportskih rekvizita – izjavila je Tamara Vučić poželevši prvacima srećan polazak u školu.

Tokom posete Kuršumliji, supruga predsednika Srbije obišla je i petočlanu porodicu Stevanović sa tri devojčice, u selu Zebice, i uručila im belu tehniku, neophodne namirnice, kao i igračke i slatkiše za decu.

Komentara: 0


#   Kuršumlija   prvaci   Drinka Pavlović OŠ   Tamara Vučić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima