Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

TRAGEDIJA: Poginula majka sedmoro dece!

rssBookmark and Share

Niš 24.11.2015. Zoran Branković, Kurir

Stravičan udarac: Marija Dramićanin (39) iz Prokuplja udarila „tojotom jaris“ u ogradu na putu Prokuplje-Niš i preminula u prevrnutom vozilu.

TRAGEDIJA: Poginula majka sedmoro dece!

Marija Dramićanin (39) iz Prokuplja, majka sedmoro dece, poginula je u saobraćajnoj nezgodi kada je „tojotom jaris“ udarila u metalnu ogradu i prevrnula se. Nesrećna Marija, koja je krenula po decu u Niš,

- Ekipa Hitne pomoći izvukla je Mariju iz prevrnutih kola i pokušala reanimaciju, ali joj nije bilo spasa. Preminula je od teških povreda - kaže za Kurir izvor iz istrage i dodaje da je uviđaj na mestu nesreće obavio zamenik Osnovnog tužilaštva u Prokuplju.

U kući porodice Dramićanin tuga i neverica, suprug i sedmoro dece ubijeni od tuge.
- Marija je za Niš krenula rano ujutro kako bi uzela decu koja su bila kod babe i dede u Nišu, jer su ona i suprug bili na slavi. Htela je da do jutra stignu na vreme u školu i vrtić, a ona na posao, jer radi u filijali RFZO u Žitorađi - pričaju očajni rođaci.

Rano ostala bez majke

Oni kažu da je Marija uvek bila predana porodici i njen život bili su deca i kuća.
- Kao mala izgubila je majku i oduvek je pričala da će imati mnogo dece. Sve ih je ona čuvala, dok je Aleksandar radio i trudio se da im obezbedi normalan život. Gde god je ona, bila su i deca - rekao je rođak.

Obnavljali svetinje

Mariju u Prokuplju svi znaju po osmehu, vedrini i hrabrosti, a jedan prijatelj porodice kaže da je ona majka hrabrost.
- Šokiran sam! Vi ne znate koliko je ona bila majka, majka Jugovića. Ne znam šta da kažem jer sam prosto ostao bez reči. Nema čoveka koji može da kaže nešto loše o njoj i celoj porodici jer su besprekorni - priča kroz suze još jedan prijatelj porodice Dramićanin. On dodaje da je reč o porodici koja je držala do vere i da su pomagali da se obnove mnoge svetinje.

Marija će danas biti sahranjena na seoskom groblju u selu Gornja Konjuša.

Savesna
UVEK OPREZAN VOZAČ

Marijin rođak kaže da ne može da veruje da se sve ovo desilo jer je Marija bila dobar vozač.
- Uvek je bila oprezna za volanom, nije brzo vozila i vodila je računa jer je uglavnom vozila decu. Svaki svoj trenutak posvećivala je deci i porodici. Prosto nije moglo ništa da je poremeti i sada se dogodila tragedija - kaže naš sagovornik.

Nezgoda se dogodila u ponedeljak oko tri časa ujutro kod Merošine, na mestu Batušinačka petlja. Kako saznajemo, Dramićaninova je bila sama u kolima.

Komentara: 0


#   Niš   Prokuplje   saobraćajna nezgoda   deca   Merošina   smrt   pogibija   Batušinačka petlja     Gornja Konjuša   Tojota
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}