Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić u Medveđi: Ovo je bila Srbija i biće, stiže investitor!

rssBookmark and Share

Medveđa 03.09.2019. Z.S. Južna Srbija Info

Danas je u Medveđi održan predizborni miting Srpske napredne stranke, na kome je govorio predsednik Srbije i predsednik stranke Aleksandar Vučić. Lokalni izbori biće održani u nedelju 8. septembra.

Vučić u Medveđi: Ovo je bila Srbija i biće, stiže investitor!

Vučić je pozvao građane Medveđe da u nedelju, 8. septembra izađu na izbore,

"Kao što smo to uradili u Lebanu i ovde ćemo u Medveđu, dovesti investitore", rekao je Aleksandar Vučić okupljenim građanima i dodao da će država uložiti u infrastrukturu, puteve, vodovod i kanalaizaciju.

Vučić je posebno obratio pažnju na ulaganje u Sijerinsku banju u blizini Medveđe, bogatstvo prirode, jedinstvenu po gejzeru u Srbiji i svetu, kao i rudnik "Lece", koji će država pomagati dok se ne pronađe strateški partner.

Lokalnim funkcionerima je poručio da "izađu među narod", da osluškuju njihove realne potrebe, probleme i rešavaju ih.

Kao i u ostalim gradovima, on je posebno naglasio važnost saradnje pet okruga na jugu Srbije, koja će biti lakša nakon otvaranja istočnog kraka Koridora 10, kao početak i završetak izgradnje auto-puta Niš-Pločnik.

Skupu u Medveđi je prisustvovala i načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski, koja posebno često, naglašava potrebu i važnost saradnje sa susednim okruzima, Jablaničkim, Topličkim, Pčinjskim i Pirotskim.

Komentara: 0


#   SNS   Medveđa   Dragana Sotirovski   Aleksandar Vučić   lokalni izbori
@sns_srbija @avucic @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima