Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Идеалан животни простор

Bookmark and Share

Београд 11.06.2018. Никола Стојановић

Прва некретнина, брачни живот, млади супружници и нови почетак. Некако је увек почетак тежак, без обзира шта је у питања, било да се ради о поласку у школу, на факултет, прво запослење или ступање у брачну заједницу. Међутим, који год да је почетак у питању, све то брзо прође.

Stanovi novi beograd
Stanovi novi beograd

Прва некретнина, брачни живот, млади супружници и нови почетак. Некако је увек почетак тежак, без обзира шта је у питања, било да се ради о поласку у школу, на факултет, прво запослење или ступање у брачну заједницу. Међутим, који год да је почетак у питању, све то брзо прође. Наиме, ако је реч о склапању брака и почетку заједничнг живота са неким, онда би најбоље било да прво обезбедите и испланрате  где и како ћете живети.

Већина претрага за становима почиње на интернету. Људи једноставно укуцају двоипособни станови београд продаја или трособни стан Београд и претражују најбољу понуду. Овај начин претраге и јесте набржи али се треба и добро расптитати о стану који намеравате да купите јер није све као што је представљено на интернету.

Многи млади брачни парови не испланирају како ће и где на почетку живети и онда крене мука ако се живи код њгових родитеља или ако се живи са њенима. Да бисте себи приуштили идеално место за живот, онда најпре се прерачунајте. Размислите да ли вам одговара цена некретнине, можете ли то себи да приуштите и шта је у понуди када је у питању продаја станова.

Нови Београд нуди велики број локација и различитих стамбених објеката, такође се све више гради и у Земуну, али и на другим крајевима Београда као што је Жарково, Видиковац, Миријево, Врачар. Уколико вам једна локација више одговара, онда добро прелистајте понуде. Цена некретнина ове године почела је да расте, а има и купаца када је у питању продаја станова. Нови Београд све је више занимљив пословним људима, не само нашима, већ и странцима, а да ли је то због добре инфраструцтуре и средишта многих компанија које се налазе баш у овом крају, то се не може са сигурношћу рећи. У сваком случају, понуде има, само је потребан новац.

Изнајмљивање или продаја станова - Нови Београд

Када се мало боље погледа и прерачуна, чини се да је тренутно решење изнајмљивање стана. Међутим, данас постоје повољни кредити, те стамбени кредити међу младим брачним паровима све су популарнији када је у питању продаја станова. Нови Београд се високо котира међу купцима, али је и на цени. На бољим и прометнијим локацијама, цена једног квадратног метра већа је него у забаченијим крајевима, али ако се двоумите између куповине стана или куће, онда знајте да је цена квадратног метра куће нижа него што је то случај са стаовима.

Најпре би требало испланирати буџет када је реч о куповини некретнине. У Београду је велики број агенција којима је главна делатност продаја станова. Нови Београд има своје агенције, а некада можете купити стан директно од инвеститора. Када се упореди потребна количина новца за куповину куће или стана, требало би знати да је нека довољно издвојити за двособан стан онолико новца колико бисте платили изградњу просечне куће.

Када размишљате о куповини стана, погледајте шта се нуди, где и колика је продаја станова. Нови Београд, Филмски град, Жарково, Палилула, само су неке од локација на којима се налазе најновије градње станова. Важно је напоменути да приликом куповине стана треба бити веома опрезан, јер је важно да стан буде укњижен.

Немојте да вас преваре агенти за некретнине, боље ви проверите, данас када је бизнис у питању не треба веровати никоме на реч, поготову не људима чији је посао само да пронађу купца за некретнину и да ту некретнину продају.


#   Београд   станови   брачни пар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима