Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Безбедносна ситуација у Нишу није идеална

rssBookmark and Share

Ниш 06.02.2013. Autor: G.P.

Помоћник директора полиције, Срђан Грекуловић изјавио је данас да безбедносна ситуација у Нишу није идеална, али да се може рећи да је задовољавајућа.

Безбедносна ситуација у Нишу није идеална
-Ако се гледа само по инцидентима који су се десили задњих десетак дана, онда се не може речи да је безбедносна ситуација у Нишу идеална, али ако се сагледају остали параметри може се рећи да је задовољавајућа, рекао је Грекуловић.

Он је додао да га је директор полиције Милорад Вељовић послао у Ниш да сагледа стање у полицијској управи, да сагледа проблеме и да им помогне у раду и искординира рад служби.

Упитан да ли први потпредседник владе Александар Вучић претерује када каже да је ситуација у Нишу све тежа и да је ојачао један нарко клан, он је одговорио да има истине у томе, али да нема клана који је јачи од државе.

- Нашим организованијим наступом све то врло брзо може да се стави под контролу и да се такви кланови процесуирају, нагласио је он и додао да је оваквој ситуацији у Нишу сигурно допринело и то што овај град три године није имао начелника полиције.

На честе притужбе синдикату полиције да у Нишу има мало полицајаца у односу на број грађана, Грекуловић је рекао да ће се овај проблем решити новом систематизацијом.

Коментара: 0


#   Ниш   Александар Вучић   Милорад Вељовић
@avucic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима