Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

„Delije” i „Grobari” zajedno rade kao konobari i šankeri

rssBookmark and Share

Kuršumlija 19.02.2013. Stefan Radović

I dok se samozvane vođe i navijači Partizana iz Kuršumlije vešto skrivaju, pristalice crveno-belih obeldolnile su na društvenoj mreži svoju grupnu fotografiju. I „Delije” i „Grobari” iz Kuršumlije zajedno rade kao konobari i šankeri za dnevnici od 800 dinara, Saznaje JužnaSrbija.Info .

„Delije” i „Grobari” zajedno rade kao konobari i šankeri

Fotografija Kuršumlijskih „Delija” nastala je na gradskom igralištu u tom gradu, a kako nam je rečeno na fotografiji nalaze se najverniji navijači Zvezde iz Kuršumlije. Upitan da li je na fotografiji i njihov vođa naš izvor na to pitanje kako kaže „Ne može da nam odgovori” .

O Incidenatima u kafićima i restoranima vlasnici obično ne žele da pričaju o tome.

Vlasnik jednog od Kuršumlijskih restorana, potvrdio nam je da samozvani navijači često dolaze te da nikada nisu pravili probleme.

- Dolazili su u grupama, nekoliko dana zaredom, nisu maltretirali druge goste, i uredno su plaćali račune - kaže vlasnik.

Neki vlasnici , gde su se dešavali incidenti sa huliganima ubeđivali su nas da to „u stvari nije bilo ništa strašno”.

Zanimljivo je da među pripadnicima obezbeđenja tih kafića ima Kuršumlijskih navijača.

U neke Kuršumlijske kafiće navijači dolaze samo kao obični gosti, i nikad u grupama koje bi pravile incidente jer u tim kafićima kako saznajemo kao konobari i šankeri zajedno rade „Delije” i „Grobari” koji se međusobno druže, a mnogi od njih su čak i nerazdvojni prijatelji o čemu je naša Medijska kuća već pisala.

Od čega zarađuju i žive Kuršumlijske "Delije" i "Grobari", kao i o tome tome ko su vođe navijača "Delija" i "Grobara" u Kuršumliji, da li među njima ima momaka sa sumnjivim biografijama i kriminalnom istorijom, kao i u kojoj meri naši klubovi mogu da stanu na put ''hordama zla'', uskoro čitajte na najčitanijem portalu na Jugu Srbije www.juznasrbija.info

 

Komentara: 3


#   Kuršumlija   navijači   Crvena Zvezda FK   Partizan FK   Delije   Grobari
@crvenazvezdafk @FKPartizanBG @


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Mile Koprivica, 19.02.2013.:
  Sta ce moje slike kod vas? Kako vi to mislite da uzimate bez odobrenja?

 • (+0) (-0)

  Srpkinja, 22.02.2013.:
  Jedan samozvani "umetnik fotograf" zabranjuje svoje "delo". S druge strane slika sve što gmiže i hoda po putu ne tražeći dozvolu. Sramota!

 • (+0) (-0)

  DIVA, 24.02.2013.:
  Vi malograđani i ogrničeni seljaci koji nemate mu*a da mi sve što imate kažete u lice već serete iza leđi počnite već jednom da lečite svoju opsesiju. Nemojte da trujete svojom MRŽNJOM. Mada, kakva zvezda takvi i fanovi, sve sam kriminogene osobe našle da drže predavanja. Sikter!


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima