Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Načelnik policije: Hvatanje počinilaca na delu 156 puta

rssBookmark and Share

22.06.2013. Autor: Ag.

Načelnik Policijske uprave u Nišu Srđan Grekulović rekao je da je policija u prethodnih par meseci 156 puta uhvatila počinioce na delu

Načelnik policije: Hvatanje počinilaca na delu 156 puta

Načelnik Policijske uprave u Nišu Srđan Grekulović rekao je danas da je policija u prethodnih par meseci 156 puta uhvatila počinioce na delu što svedoči o efikasnosti pokrivanja terena u radu policije.

"Nastojimo da teren dobro pokrijemo i na tome ćemo i dalje raditi", kazao je Grekulović novinarima posle svečanosti dodele nagrada najboljim policajcima u Nišavskom upravnom okrugu.

On je napomenuo da će se u cilju efikasnosti delovanja niške policije još raditi na promenama u domenu rukovođenja i organizovanja službe na terenu kako bi bezbednost bila na još višem nivou.

Grekulović je ocenio da je bezbednost u Nišu dobra i da se taj grad ne izdvaja po nečem posebnom u odnosu na druge gradove te veličine u Srbiji.

Grad i okrug nagradili su povodom Dana policije najbolje pripadnike Policijske uprave u Nišu zlatnicima i ručnim časovnicima, a Grekulović je rekao da su oni nagradu zaslužili svojim profesionalnim odnosom u ispunjavanju zadataka i postignutim rezultatima.

Komentara: 0


#   policija   Srđan Grekulović  
@


 


[ Dodaj komentar ]