Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najboljim policajcima satovi i zlatnici

rssBookmark and Share

Nišavski okrug 22.06.2013. Autor: Alo

Najboljim policajcima iz Niša i šest okolnih gradova juče su uručenja priznanja u Nišavskom okrugu i gradskoj kući za izuzetan doprinos u izvršavanju najsloženijih bezbednosnih zadataka, rukovođenju jedinicama policije, suzbijanju terorizma, borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije

Najboljim policajcima satovi i zlatnici

Načelnik niške policije Srđan Grekulović rekao je da su nagrađeni najbolji među najboljima i da se nada da će ova praksa koju su uveli okrug i grad, postati tradicija.

- Policija ostvaruje sve bolje rezultate. Samo za protekla četiri meseca imali smo 156 hvatanja na delu izvršilaca krivičnih dela, što je tri puta više nego u istom periodu prošle godine, rekao je Grekulović.

Načelnik Nišavskog orkuga Aleksandar Cvetković nagradio je časovnicima Dejana Stefanovića (PU NIŠ), Vesnu Miladinović (PS Merošina), Sašu Petrovića (PS Aleksinac), Bogdana Ignjatovića (PS Svrljig), Živana Jovanovića (PS Gadžin Han), Milana Cekića (PS Doljevac), Milovana Lučića (PS Ražanj) i Zorana Kostića iz vatrogasno spasilačke brigade, dok je gradonačelnik Niša Zoran Perišić uručio je zlatnike najboljim policajcima PU Niš: Saši Stankoviću, Daliboru Jovanoviću, Milošu Petkoviću, Dragani Sarledić, Radomiru Periću, Dejanu Milosavljeviću, Verici Mitić, Branku Stojkoviću, Ivanu Laziću i Saši Stanisavljeviću.

- Ovo je kap u čaši onoga što možemo da učinimo za vas da vas podsetimo da je dobro to što ste uradili na polju bezbednosti. Ovaj skroman poklon je mali doprinos da se osećate važnim i dostojanstvenim, rekao je Cvetković. Nagrađeni Dejan Stefanović, koji radi u policiji 20 godina a u interventnoj jedinici je već 13 godina, kaže da mu priznanje mnogo znači ali da je to ujedno i priznanje njegovim kolegama iz patrole.

- Ovu nagradu ne shvatam lično, već je to priznanje celokupnoj policijskoj ispostavi i dežurnoj službi kao i članovima moje patrole, bez koje ne bih bio ovde. Kao pripadnici interventne jedinice radimo na najtežim poslovima i najsrećniji smo kada posle smene odemo kući a nije bilo nekih težih dela zahvaljujući dobrom preventivnom radu, rekao je Stefanović. Gradonačelnik Niša Perišić rekao je da samo zajedno grad i policija mogu da se suoče sa problemom bolje bezbednosti.

Komentara: 0


#   policija   Srđan Grekulović   Nišavski okrug   Aleksandar Cvetković   Gadžin Han   Zoran Perišić   PU Niš   Dejana Stefanović   Ana Jovanović   Ivana Jovanović
@ProfdrPerisic @


 


[ Dodaj komentar ]