Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Niš: Budžet za 2019. godinu 10,8 milijardi dinara (VIDEO)"Gorica" drži monopol, privatni pogrebnici negodujuMladić u hiruškim rukavicama i sa nožem pljačka prodavnice na PaliluliObilazak povređenih putnika, zbrinutih u KC NišNakon lokalnih izbora, pobeda i nastavak mandata SNS-aPrevrnuo se makedonski autobus kod Leskovca – troje poginulo, više od 30 povređenih75 novih stanova za izbeglice u Nišu


Oblačno i hladno, mestimično sa slabim snegom, uveče i noću prestanak padavina. Na severu uglavnom suvo uz zadržavanje magle veći deo dana. Najniža temperatura -9, najviša -1.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, po nalogu nadležnog tužioca, uhapsili su N.K. (1981) iz okoline Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.
Narodna biblioteka “Stevan Sremac” u Nišu odlučila je da na pomalo neobičan način stimuliše učenike sa slabom ocenom iz maternjeg jezika.
Nakon odbijanja svih predloženih amndmana na jučerašnjoj raspravi o budžetu i u znak protesta, kako kažu, na izborni proces u Lučanima, odbornička grupa Demokratske stranke, napustila je jučerašnje zasedanje Skupštine grada Niša.
Na jučerašnjoj sednici Skupštine Grada Niša usvojen je budžet za 2019.godinu, koji iznosi 10,8 milijardi dinara.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 16. decembar 2018. godine. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Ako vremenski uslovi dozvole, Vizitorski centr Cerjanske pećine biće gotov do kraja godine, rečeno je danas prilikom obilaska, prvih ljudi grada Niša, na čelu sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem i direktorom Turističke oraganizacije Niša, Urošem Parlićem.
Svetska džiu džicu federacija je na kraju takmičarske 2018. godine, preko sajta Sportdata, objavila rang listu takmičara za sve kategorije na kojoj, u…
Jedan od najpoznatijih živih srpskih književnika, akademik Matija Bećković, govoriće u niškom Narodnom pozorištu u ponedeljak 17. decembra. u 19 sati, pesme iz svog opusa u okviru programa “Poezija uživo“ u organizaciji drugog programa Radio Beograda.
Leskovac je od juče, jedini centar na jugu Srbije u kojem će pacijenti sa različitim komplikacijama i problemima moći da se leče kiseonikom. Otvaranju je prisustvovao gradonačelnik Leskovca, dr Goran Cvetanović, kao i mnogi doktori i građani.
Nakon sjajnih, energičnih i rasprodatih koncerata u Pirotu i Nišu, legendarna jugoslovenska rok grupa, Električni Orgazam, nastavlja turneju “Gde smo sad?”.
S obzirom da je RHMZ najavio da će u narednim danima spoljna temperatura vazduha biti ispod -5° C, svi toplotni izvori (toplane i kotlarnice) JKP „Gradska toplana“ Niš, od sutra 19.12.2018., prelaze na 24 (dvadesetčetvoročasovnu) proizvodnju i isporuku toplotne energije, odnosno vršiće isporuku toplotne energije i u toku noći.
Povodom Dana Kopnene vojske Srbije, koji je u subotu, 17.11.2018. obeležen u Aleksincu, zamolili smo komandanta KOV Srbije general-potpukovika Milosava Simovića za jedan kratak intervju.
Iako se mnogo toga dovodi u pitanje, industrija je postala glavni problem, a o građevinarstvu se malo priča. Dovode se strane kompanije, a naši radnici beže u svet. Da li zbog veće zarade ili boljeg života, to ne znamo.