Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava | Južna Srbija Info

...

Vučić: Vaučeri za odmor po 15 hiljada dinara, penzionerima, nezaposlenima i radnicima sa primanjima ispod 70.000Policija traga za nestalim 30-godišnjakom iz PirotaProkuplje: Prilikom isparkiravanja udario pedesetsedmogodišnju ženuJedna osoba poginula, više povređeno, pri sudaru automobila i kamiona kod sela SubotinacNove cene goriva – benzin 201 din, dizel 212Otvorena obnovljena kuća Dragutina Matića - Oko sokolovo, najpoznatijeg sprskog izviđača iz Velikog rataNišlija otimo novac torbice, novčanike


Na severozapadu Srbije pretežno sunčano, a u ostalim krajevima promenljivo uz smenu sunčanih intervala i povremenih kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom
Kako su potvrdili u PU Pirot, pripadnici policije tragaju u ataru sela Ržana, neposredno uz Nišavu, za 30-godišnjakom iz Pirota Marijanom Andonovim, čiji je nestanak prijavljen 24. juna.
Danas je u rodmom selu Kaletinac najpoznatijegg srpskog izviđača Dragutina Matića, poznatijeg kao Oko sokolovo otvorena renovirana spomen kuća u opštini Gadžin Han.
Srpski pokret Dveri ponovo zahteva hitno formiranje Narodne skupštine kao i primenu mera iz Programa mera za ublažavanje posledica krize na najsiromašnije slojeve stanovništva, piše u delu saopštenja medijima.
Predsednik Vučić je rekao da će penzioneri, nezaposleni i radnici čija primanja ne prelaze 70.000 dinara mesečno imati pravo na vaučer od države za odmor u Srbiji, ne u visini 5.000 dinara kao do sada, već 15.000 dinara.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 25. jun 2022. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca
Sokobanja je prva turistička destinacija u Srbiji. Ove godine, 21. juna, obležavava se 185 godina od korišćenja prvog vaučera za banjsko lečenje, što se ujedno smatra datumom početka organizovanog turizma u Sokobanji.
-Prošla je bezmalo decenija kako je Niš bio domaćin jedne zvanične utakmice seniorske košarkaške reprezentacije. Prekida se takav nepopularni podatak i Grad Niš se sa KSS priprema, da 3. jula u veoma važnoj utakmici u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo sa Belgijom, bude dobar organizator meča, poručuju iz Grada.
Narodno pozorište Niš organizuje treći Festival drame i pozorišta balkanskog kulturnog prostora takmičarskog karaktera, pod nazivom „Teatar na raskršću“. Festival će se održati u Nišu od 5. do 12. septembra 2022. godine.
Prema najnovijim podacima u Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 535 novih slučajeva zaraze koronavirusom, od 5.011 testiranih uzoraka.
Manifestacija „Kulturno leto 2022.“ u organizaciji gradskog Doma kulture, koja se pod sloganom „Pričam ti umetnost” i ove godine tradicionalno odražava u Prokuplju, sinoć je nastavljeno koncertom Kulturno umetničkog društva (KUD) „Abrašević“.
Dezinsekcija na javnim površinama u suzbijanju komaraca, štetnih insekata i organizama na javnim površinama predviđenim programom planirana je za 29. i 30 juni.
U sredu je u Koncertno-izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti u Nišu, održan promotivni koncert diskografskog izdanja Inspirisani flautom, na kome su nastupili flautistkinja Anđela Bratić i pijanista Dragan Jovanović.
Plasiranje vesti vrši se različitim kanalima komunikacija i dopiranja do značajnog dela publike na određenoj teritoriji.Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima