Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

Pripadnik 63. padobranske brigade u Nišu izgubio život prilikom skokaBurno i zamršeno, već viđeno na niškom "političkom" nebu - ostavke, postavljenja, izbori rukovodilacaNova lepša slika: Osvetljeno arheološko nalazište MedijanaRadi zdravlja, bezbednosti gostiju i napretka turizma, vakcinisani zaposleni u hotelu "Tami"Dve žene zbog rasprave oko psa izudarale starijeg muškarca u niškoj TvrđaviOvako će izgledati novi park pored "Delte" (Foto)Grčka otvorila granicu za građane Srbije, za sada ulaz samo preko Bugarske


Nakon "skandala" oko samozapošljavanja, otkaza i čuvene "Fejsbuk ostavke" Danke Milojković, na mesto v.d. direktora Turističke organizacije Niš, je predložena Dragana Petković, doktor ekonomskih nauka i aktuelna direktorka Studentskog kulturnog centra.
Pripadnik 63. padobranske brigade O.T. u Nišu, izgubio je život danas oko 16.30 časova prilikom izvođenja padobranskog skoka, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
"Pozivamo Rome vlasnike kuća u romskim naseljima iz Niša I Leskovca da nam se prijave da im pomognemo da legalizuju , da ozakone svoje kuće. JUROM Centar (YUROM) pomaže prvih 50 vlasnika kuća koji nam se jave", pozivaju iz ove romske organizacije.
Dragana Petković dosadašnji rukovodilac Studentskog kulturnog centra, biće nova direktorka Turističke organizacije Niš, ako to potvrde niški odbornici na narednoj sednici SG. Nju će u SKC-u "naslediti" Predrag Jelenković koji je kako saznajemo, dao ostavku na mesto direktora Narodnog univerziteta u Nišu, koga će zameniti dosadašnji v.d. direktora OŠ "Vuk…
Vlada Srbije će danas odlučivati o četiri uredbe o pomoći građanima i privredi, a neki vid pomoći će se isplaćivati svakog meseca, rekao je ministar finansija Siniša Mali za RTS. Prijava punoletnih građana za isplatu pomoći od 60 evra počeće 28. aprila, a ministar finansija je naveo da penzioneri ne moraju da se prijavljuju. Za pomoć ne moraju da se prijavljuju ni građani…
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 18. april 2021. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Danas je ekipa niškog Doma zdravlja vakcinisala zaposlene i njihove članove porodica u prostorijama hotela "Tami" u Nišu (Tami – trade ogranak hotela Tami Residence i Constantinus Palace). Više od 70 odsto zaposlenih odazvalo se na poziv rukovodstva hotela za imunizaciju protiv virusa korona.
U šestom takmičarkom danu (kolu) Vianor Prve lige Srbije odigranom u SRC Košutnjak u Beogradu, KKK Nais je ostvario pobedu i poraz protiv timova iz prestonice. Svi igrači KKK Nais su se „upisali“ u strelce.
Dragana Sotirovski i Dejan Savić, savetnik za kulturu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, razgovarali su juče u Gradskoj kući o strategiji razvoja kulture i ciljevima kulturne politike na navou grada i nacionalnom nivou.
U Srbiji je, prema poslednjim podacima, u poslednjih 24 sata bitku sa kovidom izgubilo 37 pacijenata.
Porodični vikend u Sinepleks Niš bioskopu u zakazan je za subotu 24. i nedelju 25. april od 12 do 17 časova uz najnoviju Diznijevu sinhronizovanu avanturu ,,Raja i poslednji zmaj“. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem Sinepleks RS aplikacije.
Završni radovi na asfaltiranju kružnog toka i na rehabilitaciji kolovoza na Bulevaru Nemanjića u Nišu su u završnoj fazi.
Kako danas shvatamo i da li razumemo medije, ne samo kao informaciju i vest. Koliko su mediji uticajni, odgovrni i profesionalni, i da li nove tehnologije, društvene mreže i njihov obrazac, pružaju dobar primer mladima.
Polaganje vožnje u današnje vreme zahteva dosta odricanja. Naime, uvođenjem novog Zakona o saobraćaju u 2017. godini, režim obuke i polaganja se znatno promenio. Sada obuka traje duže, pa kandidati moraju da izdvoje dovoljno slobodnog vremena. Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima