Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

U Nišu 24. marta obeležavanje od početka NATO agresije, vojna parada pomerena za 9. majPolicija traga za vozačem koji je udario motor, na kome su se vozili supružnici i zadobili teške povredeOd subote, delimično do potpuno zatvoren saobraćaj na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu zbog priprema za vojnu paradu 24. martaVozaču autobusa za koga se sumnja da je izazvao udes na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova ukinut pritvorPrijem za vajara Vasilija PerevalovaDragana Moles, operska pevačica iz Niša, instruktorka gladijatorstva u RimuUz zvuke vojnih aviona, neuspeo puč protiv predsednika GO Medijana u Nišu


Kako je danas rekao predsednik Aleksandra Vučić, u Nišu će se 24 marta, obeležiti godišnjica od početka NATO agresije. Vojna parada pomerena za 9. maj, prenosi RTS.
Dvogodišnji dečak U.M. iz sela Đakus kod Žitorađe teže je povređen kada ga je prednjim točkom zakačio traktor dok se igrao u dvorištu porodične kuće.
Tog 17. marta 2004. godine dogodio se pogrom na Kosovu i Metohiji, etnički motivisano nasilje nad Srbima.
Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu jedinstveni su u podršci predsedniku Aleksandru Vučiću da očuva mir, stabilnost i poredak u Republici Srbiji, piše u saopštenju dostavljenom medijima.
Pre nekoliko dana u Moskvi je usaglašen tekst sporazuma o slobodnoj trgovini sa Evroazijskom unijom koji će Srbiji omogućiti da 99,5 odsto proizvoda plasira na tržište te ekonomske zajednice. Ruski ambasador je poručio da očekuje da na ovo tržište stignu srpska rakija, sirevi i drugi proizvodi.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 17 mart 2018. godine. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Niš je dobio novi suvenir: to je rezultat dvodnevnog takmičenja na kojem su mladi krativni ljudi imali priliku da predstave svoje ideje o tome kako treba da izgleda moderan suvenir. U svom radu, oslanjali su se na istorijsko nasleđe a podršku su im pružili Pro-aktiv i Turistička organizacija Niš.
Fudbaleri Radničkog zabeležili su desetu uzastopnu pobedu u Superligi Srbije, pošto su kao gosti u jučerašnjem susretu 27. kola savladali Zemun sa 1:0. Niški tim je na taj način nastavio poteru za vodećom Crvenom zvezdom.
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović primio je danas u Gradskoj kući jednog od najpoznatijih niških vajara Vasilija Perevalova. Galerija savremene likovne umetnosti Niš nedavno je izdala monografiju ovog renomiranog vajara.
Kao što je poznato, jedan od prvih zdravstvenih centara u kome su se pregledi sluha i slušnog aparata već obavljali još prošlog vikenda, jeste Klinički centar Niš, koji je ovaj mesec, proglasio upravo „Mesecom sluha“.
Posle više od 10 godina, najveća muzička diva sa prostora bivše Jugoslavije nastupa na festivalu PozitivNI. Nemerljivim talentom, pojavom, eksperimentisanjem i dokazivanjem u širokom spektru muzičkih žanrova Josipa Lisac je sinonim svih vrednosti kojima PozitivNI festival teži već petu godinu.
Sednica Skupštine grada, trideset druga po redu, održava se sutra u devet sati u zgradi Gradske uprave.
Predsednik Srbije sumirajući rezultate prošle godine i šta nas očekuje u 2019. godini, govori o svemu u atorskom tekstu za Kurir.
Da li je za maligna oboljenja stanovnika Srbije više kriv NATO ili katastrofalna politika onih koji su vodili zemlju devedesetih