Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

Tragedija u Surdulici: Pregazio kolima čoveka, izbo nožem njegovu ženu, pa sebi prerezao vratBazeni "Čair" otvoreni od danasPočast vojvodi Sinđeliću i hrabrim junacima "Boja na Čegru"Nova, "pametna stajališta" za gradske autobuse u NišuOdloženo ročište, "Malčanski berberin" treba da se upozna sa nalazom veštakaIzmenjena uredba o načinu prijave za dobijanje pomoći od 100 evraPoseban Spasovdan - Vaznesenje Hristovo u Nišavskom okrugu uz dobre rezultate i visok nivo rada


Pretežno oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima, ponegde, uglavnom na jugu, i sa grmljavinom. Posle podne postepen prestanak padavina, najpre u Vojvodini.
Kako su potvrdili u PU Vranje, danas oko 13.45 u surduličkom Novom naselju, pored vozila "opel zafira" pronađena su tri beživotna tela.
Osmaci se vraćaju u klupe bog probnog završnog ispita i danas su preuzeli testove iz maternjeg jezika i kombinovani test. U utorak rešavaju test iz matematike, a sa razrednim starešinama se dogovaraju i o popravljanju ocena.
Pokret "Niška inicijativa" zbog malog odziva pri prikupljanju potpisa, otkazuje sve izborne aktivnosti i učešće na lokalnim izborima. Kao uzrok, navode nepovoljnu epidemiološku situaciju u gradu, kao i kako kažu, stanje straha kod Nišlija, da će svojim potpisom podrške "sebe staviti" u nepovoljnu situaciju kod vladajuće većine, ali i medije "koji…
Ministarstvo finansija donelo je dopune pravilnika o načinu prijave i uplate jednokratne novčane pomoći, kojim se omogućava državljanima Srbije da dobiju 100 evra ako u trenutku podnošenja prijave imaju važeću ličnu kartu, izjavio je ministar Siniša Mali.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 31. maj 2020. godine. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Topao vikend u najavi, preporuka nadležnih specijalista za zarazne bolesti uz stroga pravila omogućiće Grcima da već u subotu borave na nekoj od preko 500 plaža koje su se organizovale u skladu sa pravilima.
Radnički će u petak 22. maja od 10 časova odigrati prijateljsku utakmicu protiv Radnika iz Surdulice.
Savet „Drainčevih književnih susreta“ objavio je konkurs za dodelu „Drainčeve nagrade za poeziju“. Za nagradu mogu da konkurišu zbirke pesama, prvo izdanje objavljeno 2019. godine na srpskom govornom području.
U Republici Srbiji je do 15 časova 1. juna 2020. godine registrovano ukupno 11.430 potvrđenih slučajeva COVID-a 19.
Niški džez festival "Nišvil" održaće se od 7. do 16. avgusta, dok će glavni festivalski program program biti od 13. do 16. avgusta.
Otvoreni i zatvoreni bazeni Sportskog centra "Čair", počinju da rade od danas 1.juna. 2020.
Načelnica Nišavskog okruga i članica GO SNS Dragana Sotirovski gostovala je u emisiji "Odgvovorni" na RTV Belami
Decenijama se govori o konačnom uređenju i statusu Starog groblja, koje bi (više puta najavljivano) moglo da postane Memorijalni kompleks. Sadašnji izgled, čini se najgori do sada, ne govori u prilog tome.{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}