Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

Odloženo ročište, "Malčanski berberin" treba da se upozna sa nalazom veštakaIzmenjena uredba o načinu prijave za dobijanje pomoći od 100 evraPoseban Spasovdan - Vaznesenje Hristovo u Nišavskom okrugu uz dobre rezultate i visok nivo radaMiodrag Stanković dao ostavku na mesto predsednika niškog DS-a - na lokalne izbore sa Ćirkovićem i JovanovićemDa li prepoznajete mesto na fotografiji - slika odgovornosti "odgovornih" (FOTO)"Nišvil" od 7. do 16. avgustaKlinički centar Niš počeo sa redovnim radom


Načelnik Policijske uprave Niš Slaviša Virijević otvorio je renovirane prostorije Odseka za upravne poslove u Policijskoj stanici Aleksinac i tom prilikom istakao da će građani Aleksinca već od danas brže moći da dođu do svojih dokumenata. Obilasku je prisustvovala i načelnica Nišavskog okruga, Dragana Sotirovski.
Pred Višim sudom u Nišu za 16. jun je odloženo pripremno ročište pred suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatom kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju devojčicu Moniku Karimanović iz sela Suvo Do.
Saradnja sa upravnicima stambenih zajednica u vreme vanrednog stanja bila je izuzetno dobra, jer im je Krizni štab Gradske opštine Medijana u svakom trenutku bio na raspolaganju. Ovo je zaključak sastanka predsednika Gradske opštine Medijana Nebojše Kocića, rukovodilaca stambenih zajednica sa teritorije Medijane i predstavnika JKP „Mediana“.
Stanković je podneo ostavku na mesto predsednika GrO DS Niš, ali ne i na samo članstvo u stranci
Ministarstvo finansija donelo je dopune pravilnika o načinu prijave i uplate jednokratne novčane pomoći, kojim se omogućava državljanima Srbije da dobiju 100 evra ako u trenutku podnošenja prijave imaju važeću ličnu kartu, izjavio je ministar Siniša Mali.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 30. maj 2020. godine. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Topao vikend u najavi, preporuka nadležnih specijalista za zarazne bolesti uz stroga pravila omogućiće Grcima da već u subotu borave na nekoj od preko 500 plaža koje su se organizovale u skladu sa pravilima.
Radnički će u petak 22. maja od 10 časova odigrati prijateljsku utakmicu protiv Radnika iz Surdulice.
Savet „Drainčevih književnih susreta“ objavio je konkurs za dodelu „Drainčeve nagrade za poeziju“. Za nagradu mogu da konkurišu zbirke pesama, prvo izdanje objavljeno 2019. godine na srpskom govornom području.
Srbiji je u protekla 24 sata testirano je 3.548 osoba, od kojih je 27 bilo pozitivno na koronavirus, bez preminulih.
Niški džez festival "Nišvil" održaće se od 7. do 16. avgusta, dok će glavni festivalski program program biti od 13. do 16. avgusta.
U Nišu su na 23 lokacije u gradu postavljena su nova stajališta za autobuse gradskog prevoza.
Načelnica Nišavskog okruga i članica GO SNS Dragana Sotirovski gostovala je u emisiji "Odgvovorni" na RTV Belami
Decenijama se govori o konačnom uređenju i statusu Starog groblja, koje bi (više puta najavljivano) moglo da postane Memorijalni kompleks. Sadašnji izgled, čini se najgori do sada, ne govori u prilog tome.{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}