Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

Moguća "nanogica" od godinu dana za vlasnika kafane u Nišu zbog kršenja mera?Velike - Zimske zadušniceOd danas u podne do ponedeljka sve zatvoreno osim prodavnica hrane, apoteka i pumpiI u Nišu prekinuta kafanska žurka: 180 ljudi u jednom restoranu protivno aktuelnim meramaNajnovije sa niškog DIF-a: Obuka za instruktore plivanja i fitnes treninga za osobe sa invaliditetomNišlija Andrija Živković fudbaler grčkog PAOK-a uplatio ceo iznos za lečenje male LaneFinski ambasador u Nišu - napredne tehnologije, digitalizacija neke od oblasti moguće saradnje


Srpska pravoslavna crkva danas obeležava zimske u narodu poznate kao Velike zadušnice, dan posvećen molitvama za umrle srodnike i prijatelje.
Kako nezvanično saznajmeo T.S. star 47 godina iz Merošine, u čijem je ugostiteljskom objektu u četvrtak uveče Nišu inspekcija i policija zatekla oko 150 ljudi, najverovatnije će dobiti "nanogicu" odnosno kaznu godinu dana kućnog zatvora.
Andrija Živković rođeni Nišlija, fudbaler i reprezentativac koji trenutno igra za grčki PAOK, uplatio je ceo iznos od 23 hiljade evra za lečenje u inostranstvu osmogodišnje Lane Veličković.
Iako još uvek nije poznato da li je Grad Niš raskinuo, ili ima u planu da raskine ugovor sa firmom koja radi na rekonstrukciji Trga kralja Milana, niška opozicija već kritikuje. Prema ranijim najavama iz Gradske kuće, saradnja sa firmom koja radi na popločavanju platoa, mogla bi biti raskinuta ako se ne budu poštovali dogovoreni uslovi i rokovi.
Cene stanova u Nišu skočile su za 30 odsto, pa kvadrat u novogradnji košta i do 1.500 evra. Takvi skokovi zabeleženi su u dva navrata – 1999. godine kada se doselilo mnogo proteranih sa Kosova Metohije i kada je prodata Duvanska industrija. Pretpostavlja se da je ovog puta uzrok pandemija.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 6. mart 2021. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Turistička organizacija opštine Kuršumlija sa predstavila je novi promo film pod nazivom “Oseti avanturu – upoznaj Kuršumliju”.
Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Dragan Stojković je selektor A reprezentacije. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Stojković je potpisao ugovor na tri godine, odnosno do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.
"Trag divljači“ je priča o perspektivnom novinaru koji otkriva mrežu skrivenih porodičnih tajni i komunističkih zločina izveštavajući o svirepom ubistvu krajem sedamdesetih godina koje potresa jugoslovensku javnost.
U Republici Srbiji je do 15 časova 04. marta 2021. godine registrovano ukupno 474.807 potvrđenih slučajeva COVID 19.
Ove godine drugačije, umesto tradicionalnim godišnjim koncertom, niški Ansambl narodnih igara i pesama "Mozaik " obeležio je juče šesti rođendan - šest godina postojanja i rada, druženjem sa novinarima lokalnih medijskih kuća.
Sve pijace, u sastavu JKP „Tržnica" Niš, u subotu i nedelju, 06. i 07. marta radiće uobičajeno, poput prodavnica hrane, hipermarketa, apoteka i pumpi.
Kako danas shvatamo i da li razumemo medije, ne samo kao informaciju i vest. Koliko su mediji uticajni, odgovrni i profesionalni, i da li nove tehnologije, društvene mreže i njihov obrazac, pružaju dobar primer mladima.
Zbog izgradnje novih objekata, rekonsturkcije i obnove niških ulica i trgova, povremeno prema planu, bilo je potrebno poseći poneka stabla, za koje pojedini ljubitelji prirode, ali neretko i lideri političkih partija, tvrde da je upravo to drveće od "jedinstvenog" značaja za grad.Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima